נוי המדהימה הייתה פשוט הבחירה הכי נכונה שעשו הבן שלי ובחירת ליבו. מהשיחה הראשונה איתה היה ברור שמדובר במישהי מקצועית, מסורה, ומלאת תשוקה למה שהיא עושה. היא ליוותה אותנו לאורך כל הדרך עם המון סבלנות, יצירתיות, ואכפתיות, ודאגה שהחתונה תהיה לא פחות ממושלמת.
נוי ידעה איך לשלב בין הרצונות והחלומות שלנו לבין ההיבטים הלוגיסטיים והמעשיים, ובזכותה הכל תקתק בצורה חלקה ומדויקת. העיצוב, האווירה, והניהול ביום האירוע עצמו היו ברמה הגבוהה ביותר – כל פרט היה במקום, בדיוק כפי שדמיינו ואפילו יותר.
מעבר למקצועיות שלה, נוי היא אדם מדהים עם לב ענק, וזו זכות גדולה לעבוד איתה. היא הפכה את התהליך למרגש ונעים, וגרמה לנו להרגיש שאנחנו בידיים הכי טובות שיש.
אין ספק שנוי עשתה לנו את האירוע, ואנחנו ממליצים עליה בחום לכל מי שמחפש מפיקה שמביאה קסם אמיתי לכל רגע....
אהבתי: מה שאהבנו במיוחד אצל נוי זה השילוב בין המקצועיות הבלתי מתפשרת שלה לבין האנושיות והחום שהיא מביאה לכל תהליך. היא ידעה להקשיב לרצונות שלנו, להציע פתרונות יצירתיים ולחשוב על כל פרט קטן, כך שהרגשנו שיש מי שמבין אותנו ודואג שהיום המיוחד שלנו יהיה בדיוק כפי שחלמנו.
אהבנו את הגישה המרגיעה שלה, במיוחד ברגעים שבהם אנחנו היינו קצת לחוצים – נוי תמיד ידעה לשמור על אווירה רגועה, חיובית ומלאת ביטחון.
היכולת שלה לתקתק את האירוע בצורה מושלמת, לדאוג לכל הספקים ולוודא שהכל מתקיים בדיוק כפי שתוכנן, הרשימה אותנו מאוד. היא הייתה שם לכל שאלה או בעיה שצצה, ותמיד עם חיוך ואנרגיה טובה.
מעבר לכך, העין האסתטית שלה והיכולת ליצור אירוע שנראה ומרגיש יוקרתי, הרמוני וקסום פשוט הקסימו אותנו. היא הפכה את החלום שלנו למציאות, ועל כך אנחנו אסירי תודה. הטיפ שלי: הטיפים שלנו לזוגות הבאים: 1. תסמכו על המפיקה שלכם – אם בחרתם מפיקה מקצועית כמו נוי, תנו לה לנהל את העניינים. היא יודעת בדיוק מה לעשות, מתי, ואיך לגרום לכל פרט להשתלב בצורה מושלמת. 2. תכננו מראש, אבל אל תשכחו להירגע. תהנו מהדרך ותנו לעצמכם רגעים קטנים של שלווה במהלך התהליך.3. תשקיעו בפרטים שחשובים לכם באמת. 4.תיהנו מהרגעים הקטנים – היום עובר מהר, אז תעצרו מדי פעם, תנשמו ותסתכלו סביבכם – על האנשים, האווירה, ועל כל האהבה שמקיפה אתכם.