דף הבית   >   נותני השירות   >   קליקה   >   חוות דעת של אלינור

חוות דעת על קליקה

אלינור

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
לשליו אלמוג מסטודיו קליקה הגענו דרך המלצה של חברים. דיברנו עם שליו טלפונית ובגדול הלכנו על עיוור, סמכנו על ההמלצה וזה הספיק לנו. היה לנו ברור שאנחנו לא מרגישים צורך בצלם וידיאו, וכל מה שחשוב לנו זה רק וידיאו של החופה למזכרת. ראינו את התמונות של שליו באינסטגרם והתחברנו והחלטנו שאין יותר מה לחפש. היינו הכי טכנים בעולם, התקשרנו לשליו, התייעצנו איתו על כמות הצלמים ועל מגנטים. סגרנו וזרמנו.

במציאות: קיבלנו יותר ממה שיכלנו לדמיין ולבקש.
שליו היה ה-צלם! המושלם! שלקח זוג ביישנים שמשחקים אותה קולים אבל כששמים מולם מצלמה לא סגורים מה לעשות עם עצמם. שליו היה האחד שלנו שצילחת אותנו, הזיז אותנו, ביים אותנו, זרם איתנו, והזרים אותנו אל התמונות שפשוט מנציחות כמה שבגדול נהננו וכמה אושר היה לנו בכל רגע ביום שלנו. יחד עם שליו הגיע לאולם אורן וזה המופלא שעובד יחד עם שליו כצלם סטילס שני ואני לוקחת פה רגע להגיד שמעבר לתמונות היפות, והמזכרת הנפלאה- היחס של אורן לאורחים שלנו, שביקשו, ומשכו, וקראו לו במהלך האירוע היה משהו לא מהעולם הזה. בהכי הרבה אהבה וסבלנות אורן התייחס לכל האורחים שלנו כאילו הם האורח הכי חשוב בחתונה, חייך, צילם, תפס, חיפש, חיכה, ובסוף התמונה נתן קידה קטנה ואמר למצולמים תודה! אני באמת חושבת שהיקום נישק אותנו כשהחלטנו בהחלטה לא מודעת להעניק לעצמנו את המתנה שאלה יהיו הצלמים שיתעדו לנו את האירוע. אנחנו בגדול החלטנו לעשות אצלם מנוי תיעוד חיים לכל החיים, וכבר עשינו בוקינג לצילומי המשפחה הבאים שמחכים לנו לאורך השנה.

מגנטים- נפתלי וייס: נפתלי הגיע כחלק מחבילת הצילום שסגרנו דרך קליקה. וכמו שקיבלנו את אורן בתור מתנה בחבילה- גם נפתלי הגיע אלינו עם הילה קשורה בסרט. נתחיל מזה שהצילומים של המגנטים לא נופלים באיכות מהתמונות המהממות ששליו תפס אותנו בצילומים שלפני הקבלת פנים. נפתלי תפס את התמונות הכי כיפיות שיש, האנרגיות המטורפות של נפתלי באו לנו בול כמו אטרקציה שלמה משל עצמה רק מעצם הנוכחות שלו, התמונות של החברים שלנו והמשפחה מהמגנטים כל כך מהממות, שמחות ומעולות שבגדול יש לי מגנטים של אנשים זרים על המקרר רק בגלל שהן כל כך מעולות ושמחות ומזכירות לי כמה שהיה לנו שמח.
בונוס על חלל שהאורחים יכלו לסרוק ברקוד שהופיע בקצה של המגנט ולקבל גישה לתמונות של המגנטים באיכות גבוה וככה להדפיס, להעלות לרשתות או סתם לשמור לעצמם עותקים באיכות על גם בטלפון האישי שלהם.
תאריך קבלת השירות: 16/07/2024
אהבתי: אני חושבת שזה די ניכר שיצאנו מאושרים לא רק מהתוצרים של השירות שקיבלנו, האנשים מאחורי המצלמה היו אנשים שנכנסו לנו ללב, ולמשפחה. תודה גדולה למי שאחראים להגביר את האור ביום המאושר שלנו.
קליקה