אנחנו בחלומות הכי פרועים שלנו לא חשבתי שהחתונה שלנו תהיה כל כך מושלמת שעמית יהיה חלק סופר משמעותי בזה🥹 עמית אלוף ברמה פשוט מטורפת!!!!! הוא קרא את הקהל בצורה מדויקת, ואין אחד שלא נשאר ברחבה! אני ובעלי בכלל לא רקדנו ביחד (בקושי 😂) כל כך נהננו מעמיצ, ואנחנו היינו עושים את אותה הבחירה שוב ושוב ושוב ושוב… עמית בן אדם סופר מיוחד ומהפעם הראשונה שדיברנו איתו בפלאפון התאהבנו בו וישר ידענו שאי אפשר שיהיה מישהו אחר ושזה רק הוא!! עם כל החפירות שלי בהודעות ווצאפ, אתה ידעת להרגיע ולהכיל ולהיות שם בשבילנו - ופשוט היה עם כל כך הרבה רגישות והבנה שזה היה מדהים!!!! המקצועיות שלו מעידה על האדם שהוא - ואנחנו פשוט אוהבים אותך עמית!!!!!!
אנחנו ממליצים עלייך בשמחה ואהבה ענקית לכל בן אדם שרק נוכל להמליץ!!!! מילים לא יוכלו לתאר את הכמות ההערכה והאהבה שיש לנו לעמית
אוהבים אותך מתוך הלב שלנו!!!!!...
תאריך קבלת השירות: 14/11/2024 אהבתי: שהוא קרא את הקהל בצורה פשוט מ ד ו י ק ת!!!! מחיר: 6,500 הטיפ שלי: חובה לקחת את הבוזוקוי או את הגיטה חשמלית!!!! וכמובן לבחור רק בעמית!!!!!