חיפשנו מקום להתחתן בו שישלב טבע ויהיה קרוב לטבע ומצד שני שיש בו נוחות של גן אירועים - וזה בדיוק מה שמצאנו בחוות דרך ארץ! עוד גילינו שם אוירה טובה, אנשים טובים, אוכל טוב ובעיקר - הרגשנו אליו חיבור אישי והיה לנו נעים להיות בו.
עוד לפני שראינו את החווה בפועל, אשתי אמרה לי "נראה לי שזה המקום שלנו להתחתן בו" וגם לי הייתה תחושה חיובית מאוד כלפיו. כשהגענו, התקבלנו במאור פנים ע"י שני מצוות המכירות, שהייתה נחמדה, אינפורמטיבית וגם גמישה בהרבה דברים שביקשנו. בהמשך, הכרנו את לירז מפיקת האירוע - שתיכננה איתנו את האירוע לפרטי פרטים בסבלנות רבה והצליחה לזכור אינספור פרטים שזרקנו עליה (חתונה עם תוכנית אומנותית מלאה). לירז הייתה קשובה, נעימה, כיפית ובגוד וייבס, ונתנה לנו תחושה טובה - גם ביום האירוע וגם לכל אורך הדרך. נשמח להגיד מילה טובה גם על הודיה המעצבת, צוות הקייטרינג והבר - שכולם עשו את עבודתם בצורה מעולה.
באופן ספציפי - אם אתם מחפשים להתחתן חתונת שישי צהרים, כמונו - זה המקום המושלם! פתוח, קרוב לטבע, מואר, מוצל, מזמין. וגם המיקום היה לנו נוח, בין ירושלים לת"א. ועוד דבר שחשוב במיוחד בתקופה הנוכחית - המיקום הוא אחד הבטוחים בארץ מבחינה בטחונית וגם שקט מבחינת אזעקות.
תודה לכולכם בחווה על אירוע בלתי נשכח, ממליצים בחום! :) שני ואביר...
תאריך קבלת השירות: 20/09/2024 אהבתי: * הגישה האישית והאנושית של לירז המפיקה והצוות בכלל
* העובדה שהחווה היא מצד אחד לא קטנה מדי אבל היא כן מייצרת תחושה של אינטימיות ולא של מקום ענק שבו אפשר ללכת לאיבוד ולא רואים בכלל את האורחים הטיפ שלי: תביאו את עצמכם לחתונה - בעיצוב, בסגנון, בתוכנית האומנותית. בסוף היום הזה הוא שלכם ובשבילכם :)