דף הבית   >   נותני השירות   >   אלה קיסר - הפקה וניהול אירועים   >   חוות דעת של Almog

חוות דעת על אלה קיסר - הפקה וניהול אירועים

Almog
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
אני יודעת שזה ארוך אז בשורה תחתונה למי שאין כוח לקרוא אני אכתוב - אלה היא מלאך שאלוהים שלח לנו ביום של האירוע! זה לא יכל להיות מושלם ומדויק בצורה הזאת בלעדיה ומפיק טוב זה כלכך חשוב ואם אתם בספקות באמת שאל תוותרו!
ועכשיו לחפירה…
הכל התחיל כשדור החליט שאין סיכוי שאנחנו מתחתנים בלי מפיק.ה! אני בהתחלה התנגדתי לא הבנתי למה צריך, הרגשתי שזה בזבוז כסף ואני אצליח לארגן הכל לבד.. מפה לשם השתכנעתי ואין דבר שאני יותר מודה עליו זה ההחלטה לקחת מפיקה לחתונה. היום אחרי החתונה אני אומרת עם יד על הלב - האירוע לא היה מצליח להתקיים באופן כלכך מושלם בלי אלה!!!!!!
אז ככה, כבר בשיחה הראשונה עם אלה הרגישו את הלב שלה בשיחה, לקראת החתונה נפגשנו בדיזינגוף עם אלה וישבנו מעל לשעתיים בבית קפה ועברנו על כל החתונה, מהיום לפני שאני אוספת את השמלה ועד ליום אחרי החתונה.
ממש פרט אחרי פרט, אלה הביאה לנו רעיונות מדהימיםםםםם לחופה, לקבלת פנים, לריקודים שהוסיפו לאווירה, כתבה הכל מסודר לפי הדרישות שלנו והדברים שהיו לנו חשובים באירוע ולא פספסה אף דבר.
יצאנו מהפגישה באורות, מאותו רגע הבנו שיש איתנו פרטנר מסוג אחר וככה זה באמת היה!!
מיום לפני החתונה אלה כבר הייתה איתי על הזמנים של הכל, ביום של החתונה היא נתנה לי הנחייה לשחרר ולתת לה לדאוג להכל וככה היה פשוט נהניתי מההתארגנות ומהזמן עם המלוות שלי ולא התעסקתי בכלל בספקים.
כשהגענו לאולם היא חיכתה לנו שם כשהכל כבר עומד ומוכן בדיוקקקק כמו שחלמנו, קיבלה אותנו בכל כך הרבה אור בעיניים ודאגה להכל וכשאני אומרת הכל זה הכללללל . אין אחד שלא אמר לנו בתחילת האירוע, במהלכו ובסופו מי זאת המלאך הזאת שהבאתםםםם
ההורים שלנו והמשפחות שלנו נהינו מהחוויה של החתונה בלי דאגות והסחות דעת בזכות אלה. כל בלתם הכי קטן שעלה נפתר תוך שניה.
ממש הרגישו כמה כל דבר חשוב לה באירוע, היא התרגשה איתנו, רקדה איתנו ותוך כדי דאגה שהכל יתפקד ולא היה לנו פערים בזמנים אפילו לא דקה!
שתבינו כמה היא חשב. על הכל שבסוף האירוע קיבלתי הודעה מדויקת איפה כל דבר שזרקתי בחדר חתן כלה נמצא!!
אין לי מילים להודות למלאך שאלוהים שלח אלינו ביום הזה, אבל רק אגיד שאין דבר חשוב יותר ממפיק ואם מפיק אז באמת שתיקחו את אלה ! הלב שלה והטוב שלה יוצא ממנה החוצה וזה כלכך חשוב להיות מוקפים באנשים כאלה ביום הזה!
אהבתי: את האכפתיות היוצאת דופן של אלה, המקצועיות, החשיבה מחוץ לקופסה
הטיפ שלי: אני יודעת שיש דילמה אם לקחת מפיק, אני רק אמליץ לא להתלבט ולא לוותר על זה! הם מורידים ממכם את כל הדאגה של הכסף לספקים, ביום האירוע יש הרבה דאגות גם ככה ואם אפשר להקל זה מבורך! ההשקעה כלכך משתלמת !!!!
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי