את גל סגרתי ממש חודש לפני החתונה כי הבנתי שאני צריכה לשחרר ביום של החתונה (מעצבת גרפית פרפקציוניסטית שעיצבה המון לבד) וזו בהחלט הייתה ההחלטה הכי טובה שעשיתי!!!מהרגע הראשון שדיברתי עם גל בטלפון פשוט סמכתי עליה בעיניים עצומות! ידעה לשאול את השאלות הנכונות ולוודא שהיא יודעת כל פרט קטן שחשוב לי בחתונה עצמה כדי שהכל יהיה מושלם ובאמת כמו השיחות לפני החתונה ממש כל היה באירוע! גל פשוט ניהלה הכל ביד רמה, דאגה שכל העיצובים שהבאתי ישבו במקום, שהאורחים מגיעים ושאנחנו עומדים בזמנים, וממש הייתה שם לתמוך בנו ולעזור בכל דבר קטן במהלך הערב אפילו אם זה לבקש מנות ספציפיות שבעלי ביקש לאכול רגע אחרי שסיימנו את הצילומים גל פשוט דאגה להכל!...
תאריך קבלת השירות: 21/10/2024 אהבתי: היחס החם והאוהב של גל, המסירות שלה ושימת הדגש על הפרטים הקטנים!
בזכות כל יכולתי לשחרר את כל הדאגות ובאמת להנות מהיום שלי, הייתה מקסימה ונחמדה עזרה בכל תחום ולבסוף חוץ משקט נפשי היא גם לגמרי חסכה לנו כסף שזה עוד יתרון חשוב! מחיר: 2,800 הטיפ שלי: אם כבר בחרתם לקחת מנהלת אירוע חיצונית שנמצאת שם מטעמכם לעזור לכם אל מול האולם והספקים אז חד משמעית ממליצה על גל!! לא יודעת איך הייתי עוברת את היום הזה בלעדיה.