בתור אחת שבחיים לא מתייחסת להודעות של אישורי הגעה ידעתי שאין סיכוי שאני הולכת על משהו רגיל. הגעתי לנטע בהמלצת חברה ובשיחה הראשונה איתה הבנתי שיש על מי לסמוך!לא רק שהפלטפורמה נוחה ברמות ומזמינה הרבה יותר מכל אישורי הגעה שראינו עד היום, נטע הייתה איכפתית וכייפית ברמות, והתייחסה לאירוע כאילו הוא שלה! במשך כל הזמן היא דאגה שלא יהיה סיכוי שאנחנו מפסידים כסף בגלל אנשים שלא החזירו תשובה אם מגיעים. הממשק נוח ברמות ואהבתי את זה שכל הסטטוסים שמתעדכנים של אורחים שמשנים את דעתם מונגשים וממש רואים מתי כל אורח עדכן. מעבר לשירות שעליו שילמנו קיבלנו ככ הרבה עצות וטיפים מנטע שבאמת שרק בשביל זה היה שווה לעבוד איתה!...
אהבתי: שהיה מקום להוסיף את הטאץ׳ האישי שלנו לאישורי הגעה והאורחים עפו על זה!
מעבר להודעה הרגילה שלחנו פלייליסט לדרך בוויב של המוזיקה שתהיה בחתונה שהכנו במיוחד והאורחים יכלו להתחמם כבר בדרך למקום!
והדבר הכי שווה - יום אחרי החתונה שלחנו לכולם לינק לתיקייה שיתופית של תמונות וסרטונים שהם צילמו באירוע ואני לא יכולה להסביר כמה כייף היה לראות את החתונה מהעיניים של החברים והמשפחות שלנו 🥹❤️ מחיר: 590 טיפ 1: לשים לינק לתמונות יום אחרי! טיפ 2: אם יש לכם הסעה אז להוסיף שאלה עליה טיפ 3: אם אתם ממממש רוצים להשקיע אפשר להכין סרטון שאתם מזמינים את האורחים! אנחנו רצינו ולא הספקנו..