הכל התחיל כשנוי הייתה מנהלת אירוע בחתונה של בת דודה שלי. אנחנו היינו אז זוג מאורסים שמתכננים חתונה וישר בת דודה שלי המליצה לקחת את נוי כמנהלת אירוע. זו הייתה אהבה מהשיחה הראשונה. למרות שדיברנו כמה חודשים לפני האירוע בתוך כל העומס של החתונה יצא שסגרנו עם נוי פחות מחודש לפני החתונה לניהול אירוע. נוי מתוקתקת ומאורגנת , וישר נכנסה לעניינים. ישבנו לפגישה , תיאמנו ועברנו על הכל וידענו שאנחנו בידיים טובות....
תאריך קבלת השירות: 30/10/2024 אהבתי: יום לפני החתונה אמרתי לנוי שהיא הבחירה הכי טובה שלי אחרי החתן.
בזכות נוי הצלחנו להנות מהאירוע.
ידענו שאנחנו בידיים טובות.
היה לנו מישהו מטעמו שדואג לנו ולצרכים שלנו (לא של האולם ולא של עצמו)
וזה הוכיח את עצמו.
סמכנו על נוי בעיניים עצומות ולא היינו צריכים להתעסק בכלום חוץ מלהנות מהרגע שלנו.
גם המשפחות שלנו התפנו ללהנות מהאירוע ולא להתעסק בספירת כיסאות או תשלומים לספקים כי נוי דאגה להכל , בצורה יסודית ומדויקת.
היא הייתה העיניים שלנו ודאגה שכל מה שהאולם הבטיח אנחנו נקבל,
הייתה בקשר עם הספקים והעבירה את המסרים החשובים.
ואיך אפשר שלא לשתף בזה שנוי דאגה להגשים לי כל חלום!!! החלום הכי גדול שלי היה להצטלם בשקיעה בחופה.
בשל כך שהיה שעון חורף השקיעה מוקדמת וזה דורש מהמעצבת וממי שבונה את החופה לבנות אותה מוקדם מהרגיל.
נוי דאגה גם לזה ולא איכזבה לרגע!!!
מוסיפה תמונה מהצילומי שקיעה בחופה.
בקיצור , אסיים בכך שבעוד חודשיים עוד בן דוד שלי מתחתן כשנוי המנהלת אירוע שלו ואני מאמינה שזה אומר הכל. הערות לגבי המחיר: תמורה שווה למחיר , נוי מגיעה עם עוד עובדת לאירוע עצמו. הטיפ שלי: אם אתם רוצים שאתם והמשפחה שלכם תהנו ותהיו באירוע שלכם, מבלי שהספקים ירדפו אחריכם לשלם כשאתם שיכורים ובשיא שלכם ומבלי לדאוג שהאולם לא יתן את כל מה שהבטיח ומבלי להתעסק בלוגיסטיקה מיותרת ביום החתונה תקחו מנהלת אירוע ואל תתפשרו , תקחו את נוי.