ירדן ביטון אהובתי חברתי המדהימה - המאפרת מסרקת שהיא פשוט מתנה ליום כזה
גילוי נאות, ירדן היא חברה קרובה שלי כמעט 20 שנה . זה לא משנה את העובדה שיש בתחום הזה אין ספור ספקים נותני שירות ובכל זאת, איך שהתארסתי באותו יום- אמרתי לה תקשיבי אני רוצה שאת תהיי המאפרת שלי !! והיא כמובן סופר התרגשה שבחרתי בה.. יש לי עין ממש ממש חדה וביקורתית ובלי לבדוק עכשיו אפשרויות נוספות היה לי בטחון מלא שירדן תהפוך אותי לכלה הכי יפה ומרשימה שיש ונשבעת שככה בול היה . יש לה אישיות כובשת והיא מגיעה עם אנרגיות מטורפות להרים ולשמח. בנוסף ידעה להיות סבלנית ורגישה ביום כזה וגם לתת לי בטחון בסביבה של עוד נשים שמתארגנות סביבך .
הגעתי אליה לאיפור ושיער ניסיון שזה הרגיע אותי שיש לנו כיוון ראשוני אבל מה אני אגיד לכן .. זה פשוט מתגמד ליום עצמו שראיתי את עצמי במראה והרגשתי פשוט נסיכה ליום אחד !! ירדן הייתה איתי לאורך כל היום וגם ליוותה אותי לגן אירועים (אירוע חוץ אחרי הכל) והיה לה חשוב לאורך כל הדרך לסרק את התלתל שקפץ, ולתקן את האודם שדרש קצת חיזוק ..
חח זה מצחיק אבל היה לה פשוט אכפת שאני תמיד יראה מיליון דולר גם אם היא נדחפת לצלם באמצע התמונה העיקר שאני אראה טיל בתמונות. דבר חשוב ממש זה הליווי שהיה כלכך משמעותי !! אני לא יודעת איך כלות מוותרות על זה אבל גם הטאץ לפני החופה וגם ההחלפת לוק, היא עשתה הכל במקצועיות יתרה, והייתה הכי מדהימה שיש. הנוכחות שלה בחדר מייצרת כלכך הרבה שקט ובטחון שזה היה פשוט תענוג לעבור את היום הזה לצידה.
כולם החמיאו לי ברמות על האיפור ואמרו לי שאני מהממת !! וכמובן שיש לי עוד ים מחמאות להגיד עליה אז אני באמת אשמח להמליץ אישית לכל אחת שתרצה - אין בחירה מדויקת ממנה ביום הזה!!...
תאריך קבלת השירות: 17/09/2024 אהבתי: היא קלטה כל סיטואציה והייתה קשובה לכל דבר שקרה בהתארגנות עצמה , היא נתנה לי להרגיש הכי כיף בעולם והגיעה עם ים דברים ואופציות כדי שגם אם נחליט לשנות כיוון- יש לה הכל תמיד מוכן בשלוף . הטיפ שלי: הטיפ שלי לכלות - פשוט לסמוך עליה . אפשר לבוא לאיפור שיער ניסיון לראות מה הכיוון ומה מתאים יותר או פחות אבל בגדול אם החלטתן לתת את התפקיד למומחית אז תנו לה לבצע את העבודה שלה :) תהיו בטוחות שהיא תוציא אתכן הכי יפות שיש !