דף הבית   >   נותני השירות   >   תומר ורד - Freemusic djs   >   חוות דעת של Shoam

חוות דעת על תומר ורד - Freemusic djs

Shoam

review galleryreview gallery
בפגישה הראשונה שלנו עם תומר ישר ראינו את הרצינות, מקצועיות והטוב לב שלו, הוא חשב על כל הפרטים הקטנים שאנחנו בעצמנו לא חשבנו עליהם כמו להקדיש שירים לסבא וסבתא🥰 עוד פרט חשוב זה שיש לו אפליקציה ממש נוחה והזוג בוחר את השירים משם וזה יתרון משמעותי וחוסך הרבה כאבי ראש.
הכי חשוב זה שהבן אדם חי ונושם מוזיקה ונהנה מכל רגע וזאת הסיבה גם שהוא כל כך טוב במה שהוא עושה. מעבר לכך הוא נכנס לנו ללב ברמות, הוא פשוט איש מקסים וטהור ואפילו שלח לנו ביום של החתונה לא לשכוח לאכול🥺
תאריך קבלת השירות: 05/09/2024
אהבתי: מה שהכי הדהים אותנו זה שהיה לנו קהל קטן של 240 איש ותומר גרם לזה להראות כל כך הרבה יותר! כולם היו ברחבה עד 2 בלילה בלי הפסקה וגם זה בגלל שנגמר האירוע - אם לא אני בטוחה שהיו רוקדים עד הבוקר. הוא פשוט פצצת אנרגיה וסוחף אחריו את כולם עד כדי כך שהצליח להרקיד אנשים שבחיים לא רקדו.❤️
הטיפ שלי: לסגור רק את תומר!!! זה פשוט נדיר למצוא מישהו כזה מקצועי, קשוב שבאמת בא לשמח ולשמוח איתכם מכל הלב
תומר ורד - Freemusic djs
השאירו פרטים ונחזור אליכם: