אל הריברסייד הגענו אחרי מספר אולמות אירועים שראינו. האולם היווה שילוב מצוין בין טבע לאורבניות. אבל חשוב מכך- האולם ענה על כמה קריטריונים שהיו מאוד חשובים לנו, ולא יתקיימו במלואם בשאר האולמות: א. האוכל היה ברמה גבוהה מאוד, וזה ניכר אפילו מקריאת התפריט. בנוסף, הכיל המקום אופציה לתפריט חלבי ( שהיה חשוב לנו). המקום גם מאפשר להביא משגיח כשרות ביום האירוע ( זה היה חשוב לחלק מהמשפחה). ב. האולם שילב חלק חיצוני וחלק פנימי- זה היה חשוב גם בשל חשש מסוים מגשם, וגם בשל חשש מרעש יתר עבור האוכלוסייה המבוגרת (המבוגרים ישבו במרפסת מקורה חיצונית, והיו מופרדים מרחבת הריקודים). בפועל- זה היה סופר חשוב בהתחשב בכך שהתחתנו בעיצומה של מתקפה איראנית... ג. מקום האירוע היה לא גדול מדיי - רצינו חתונה של 150 איש, שבה נרגיש שהאורחים לא מתפזרים יותר מדיי.
חשוב מאוד לציין שהתחתנו ביום מאוד מאתגר מבחינה בטחונית ( 01.10.24), והאולם נערך לכך בצורה מופתית: הם ידעו להוביל את כולם במהירות אל המקלט, דאגו שיהיה מספיק צוות לניהול האירוע, ואל המקלט הביאו גם מים וגם יין כדי להמשיך עד כמה שאפשר את אווירת החגיגה. אפילו מנהל המקום הגיע כשהתברר לו שחלק מאנשי הצוות לא יכלו להגיע!
בפועל הגיעו הרבה פחות אורחים מהצפוי בשל המצב הבטחוני, והאחראית מטעם האולם היתה סופר הגונה והתאימה את המחיר לכמות האנשים שהיו בפועל....
אהבתי: שילוב טבע ואורבניות, אוכל פשוט מעולה, שילוב בין חלק פנימי וחיצוני. מחיר: 500 הערות לגבי המחיר: בפועל שילמנו פחות כי היו הרבה פחות אורחים בשל המתקפה האיראנית. הטיפ שלי: במאמר מוסגר: בעיניי, אין טעם להוציא כספים על עיצוב מעבר לעיצוב הבסיס של האולם. כן כדאי לדאוג למעט אקססוריז לרחבת הריקודים כדי שיהיה שמח ( אפשר לקנות סופר בזול).