בשיחת הטלפון הראשונה כבר דנה נשמעה בטוחה בעצמה, עם נסיון וביטחון בשיטת האיפור שלה ובזה שהאיפור שלי לא יזוז לאורך כל החתונה. חייבת לומר שהאיפור פשוט לא זז בדיוק כמו שהיא תיארה. כל כך נהניתי להיראות כמו עצמי! הרגשתי בנוח לאורך כל יום החתונה עם האיפור למרות שאני בקושי מתאפרת ביום יום. הכי חשוב שהיא פשוט התנהגה כמו חברה נוספת שעוטפת אותי לאורך היום, הבינה אותי ולא לחצה עלי וממש זרמה איתי ועל הלו"ז שלנו ביעילות. מה שהרגיע אותי מאוד ככלה לחוצה שצריכה לעמוד בזמנים....
תאריך קבלת השירות: 15/09/2024 אהבתי: האיפור היה טבעי ומתאים עבורי, היו לי מלא אפשרויות לבחור בין סיכות סוגי תסרוקות ופלטות איפור.
היה לי כיף מאוד גם בפגישת הנסיון שלנו, שבה דנה ישבה איתי בנחת ודיברנו על כלל האופציות האפשריות. לא יכולתי לבקש יותר טוב. מחיר: 2,500 הטיפ שלי: להרגיש בנוח עם הספקים שלך מספיק כדי לומר להם על הדברים שנוח לך איתם, אוהב ומתחבר אליהם יותר. לי מאוד היה חשוב להרגיש בנוח עם האיפור שלי ולזהות את עצמי. ודנה פשוט הצליחה בזה ב100 אחוז.