הרב חנן חיתן את הבן דוד של בן זוגי. לא היינו בחתונה אבל שמענו רק ביקורות טובות. כבר מהשיחה הראשונה היה חיבור שאין להסביר. היה לנו מאוד חשוב שתהיה חופה קלילה ונעימה לכולם לא מאוד ארוכה אבל שכן תכלול את כל השלבים שצריך ולכן הרב חנן זה השילוב המושלם!
לא רק שהכל נעשה ברוח טובה וצחוקים הרב חנן דאג לנו להכל ועזר בכל דבר שהיינו צריכים. בחתונה עצמה היה עיכוב קל בהתחלה של החופה אבל חנן צמצם את הפערים באלגנטיות ועזר לנו לעמוד בזמנים של עצמו ושל המקום והכל בחיוך שאין שני לו!
בנוסף היה לנו מאוד חשוב שאני אוכל לתת גם לבן הזוג שלי טבעת ובן זוגי רצה להגיד כמה מילים לפני טקס החופה. הרב חנן בהמון אהבה וחיוך הסכים להכל ודאג גם כאן שהכל יהיה מדוייק ובזמן הנכון...
תאריך קבלת השירות: 21/08/2024 אהבתי: אהבנו הכל בו!
אבל אם מתחילים לפרט אז קודם כל שמחנו מאוד לשמוע שהרב חנן גם עושה מילואים בתקופה כל כך קשה.
בנוסף, כל ההתנהלות מולו החל מהיחס האישי ועד לעזרה בפתיחת תיק, הדרכת כלה והבאת הכתובה הכל נעשה בחיוך ובהמון סבלנות ועד שלא הכל היה כמו שצריך לא שחרר ולא עזב אותנו טיפ 1: לפני שאתם סוגרים תוודאו מה כלול במחיר טיפ 2: לברר עם הרב איך הולך כל התהליך מולו טיפ 3: לברר עם הרב מה הוא מאפשר במהלך טקס החופה- מתן טבעת לגבר, כיסוי כתפיים וכו