חיפשתי איפור עדין ושיער רומנטי, ואלינה היא השילוב המושלם! הסגנון באינסטגרם מאוד דיבר אליי, ואחרי שיחה טלפונית הרגשתי שהוויב והגישה לגמרי מתאימה. חיפשתי מישהי אמיתית, שתשרה עליי רוגע בהתארגנות, ושיהיה לי נעים להעביר איתה את היום העמוס הזה. אלינה איפרה גם את אמא שלי והסבתות שלי, וגם הן היו מרוצות. לקחתי ליווי, ובכל הזדמנות אלינה סידרה לי את השיער, אחרי צילומי זוגות, לפני חופה, ואחר כך גם החלפת תסרוקת אחרי החופה. האיפור החזיק מעולה, והיו טצ׳אפים של אודם כל כמה שעות. במהלך הזמן בין הארגונים לתאריך של החתונה, שיניתי את דעתי המון פעמים, בעיקר בגלל השפעות סביבתיות- לגבי הסגנון של האיפור שצריך להיות לי, וגם לגבי השיער. לכן גם שאלתי את אלינה המון שאלות ושיגעתי אותה, ובכל זאת הייתה לה הסבלנות להקשיב לי. בסוף- החלטתי להקשיב לעצמי וללכת עם מה שרציתי מההתחלה. עוד פרט נחמד - קניתי את השמלה וההינומה מחול, וההינומה שלי הייתה בלי מסרקית אלא היה מקום לסיכות (מה שיותר נהוג בחו״ל), סיפרתי לאלינה על העניין והיא העבירה לי מסרקית כדי שאוכל לתפור אותה להינומה, כך שהכל יתקתק מושלם בחופה ולאחר מכן. אני מאוד שמחה על הבחירה שלי באלינה שליוותה אותי מההתחלה ולאורך כל הדרך הזו של תכנון החתונה....
תאריך קבלת השירות: 24/07/2024 אהבתי: הגישה הייתה לי חשובה- הגעתי לפגישת ניסיון בשביל להחליט ביחד, ולא לשמוע שמישהי אחרת יודעת מה טוב בשבילי. אלינה שיחקה אותה בגדול כאן.
סבלנות- ניסינו מלא איפור ו-4 תסרוקות עד שהייתי שלמה ומרוצה. מחיר: 3,400 הערות לגבי המחיר: כולל ליווי הטיפ שלי: הטיפ- לעשות פגישת ניסיון. לי זה עשה סדר בראש, ועזר למחשבות לשקוע. ביום של החתונה ידעתי בדיוק למה לצפות ואיך אני רוצה שזה ייראה. כדאי להגיע מוכנים מראש עם מה שרוצים, כי ביום הגדול קשה לחשוב, או בכלל להתחיל להתלבט.