אני אתחיל מהשורה התחתונה. היתה לנו חתונה בלי שום משבר. שום קרייסס. שום הפתעה. שום בלתם. וגם אם היה - (למשל אורחת שסימנה שתגיע 1 והגיעו 4) - טל פשוט פתר את זה בלי לערב אותנו בכלום, וכולם היו מרוצים.
שנינו די חולי שליטה וידענו שאנחנו רוצים לעשות מלא עיצוב בעצמינו וקצת חששנו ליפול על המשפחות שלנו עם לסדר את העיצובים או לספור רזרבות בזמן החתונה. רצינו שגם אנחנו וגם הקרובים ירגישו אורחים.
קיבלנו המלצה על טל ומאותו רגע זה פשוט היה סיפור אהבה. הבן אדם היה זמין לנו לכל דבר, בכל יום, בכל שעה (יש לנו גבולות, כן?). ייעץ לנו, המליץ ותמיד היה סופר סבלני.
לקראת החתונה טל והצוות שלו ליוו אותנו בכל תהליך האישורי הגעה, המליץ לנו מה לעשות עם ההתחייבות וניצל את הקשרים שלו באולם שהתחתנו בו כדי להוריד לנו את ההתחייבות למינימום.
גם ביום החתונה, כשאנחנו לא היינו מסוגלים כבר להתעסק בזה- טל הזיז לנו שולחנות לפי ביטולים אחרונים והוריד לנו את ההתחייבות ב10 אנשים.
בחתונה עצמה, כמו שכתבתי - הכל היה מטופל מא׳ ועד ת׳. הם עמדו במגוון רחב של משימות שנתנו עליהם (עיצוב, תוספות..) הכל בחיוך ואדיבות. הם וידאו איתנו כל דבר ודאגו שאנחנו בטוב לאורך כל האירוע ואפילו דאגו לחסכון במנות.
ים מהצוות של טל, היתה צמודה אלי, דאגה שאני שותה מים, דאגה להוציא צייסרים לרחבה, דאגה שנאכל ופשוט פתרה מיני משברים של אורחים.
השירות של חתונלה נתן לנו שקט נפשי, גם לפני ובעיקר ביום החתונה. טל והצוות הסירו מאיתנו התעסקות מיותרת ודאגה ובזכותם אנחנו והמשפחות פשוט זכינו להנות מהחתונה שלנו ב100% ללא התעסקות בלוגיסטיקה.
אין לנו תמונה עם טל, אולי כי הוא עבד כל כך קשה, אז יש פה תמונה של זוג מאושר וחסר דאגות ❤️...
תאריך קבלת השירות: 28/07/2024 אהבתי: את הצוות, את האנושיות, את התחושה שהם ידאגו לכל דבר ואין בקשה מוגזמת. שהם פה כדי לתמוך אותנו. פשוט נתנו לנו שקט הטיפ שלי: תאפשרו לעצמכם להנות מהחתונה ❤️