מטעים זה ה-מקום.
אנחנו חלמנו על חתונה שמחוברת לטבע, שיש בה אוויר ומרחב, משהו אחר מאוד מעולם האירועים הרגילים. בהתחלה בכלל כיוונו לחתונת שטח ומהר מאוד הבנו שלכמות האורחים שאנחנו רוצים זה לא משהו שנוכל לעמוד בו בלב שלם, התחלנו לחפש מקומות באיזור שמתאים לאורחים שמגיעים מהצפון והמרכז, משהו באמצע וראינו כמה המלצות על מטעים, התקשרנו, ענה לנו ערן (המלך) וקבע לנו פגישה. בפגישה ערן היה סופר מקצועי, מסביר פנים ונעים, אירח אותנו נהדר וענה לנו על כל שאלה שעלתה לנו לראש, התאהבנו במטעים בפגישה ובכל זאת הלכנו לראות עוד כמה מקומות. בשום מקום שהגענו אליו לא הרגשנו את מה שהרגשנו במטעים ומערן, פשוט סמכנו עליו וידענו שהוא מבין בדיוק מה אנחנו רוצים. יש לציין שבעלי קצת חשש מתפריט דגים חלבי בהתחלה ואחרי הטעימות הוא היה מבסוט מאוד וגם כשרצינו תוספות או שינויים קטנים במנות ערן היה שם לדייק לנו כל דבר שרק רצינו.
היה לנו לא מעט חוסר ודאות סביב קיום החתונה ביום-יומיים לפני בגלל המצב הביטחוני וערן היה שם זמין ומרגיע לכל דבר ונתן לנו לעדכן את מספר האורחים עד ממש סמוך לאירוע - זה ממש לא מובן מאליו מבחינתנו!! ובאמת מהרגע שהגענו למטעים ביום החתונה פשוט יכולנו להיות. להיות נוכחים בכל רגע, בלי דאגה לשום דבר ובידיעה שיש אנשים מדהימים כמו אסמה ושקד וכארם ושאר הצוות שדואגים לכל דבר עוד לפני שחשבנו עליו. באמת שהכל עבד חלק והאורחים שלנו היו בהלם מכמה שהמקום יפה ויוצא דופן. המטע שמואר והשולחנות הלבנים, פשוט עפו על העיצוב הפשוט והכל כך מחובר לטבע שסובב את המקום. המחמאות על האוכל היו מטורפות!!! מכולם בלי יוצא מן הכלל. אפילו אוהבי בשר גדולים אמרו שנהנו מהאוכל יותר מכל חתונה שהיו בה והוגש בשר. כן עד כדי כך האוכל במטעים טעים.
אסכם ואומר שמטעים הייתה הבחירה המדוייקת ליום הגדול שלנו שהפך להיות יום לא מהעולם הזה בזכות כל הצוות של מטעים!!! אוהבים אתכם ומודים לכם שוב ממש. נרים לכם בכל מקום שרק נוכל!!!...
אהבתי: את ערן, אסמה, שקד, כארם, אלמוג (מנהל הבר) וכל הצוות.
את מטעים כי זה פשוט מקום מושלם.
ואת זה שפשוט במטעים הצליחו להוציא את החלום הגדול שלנו לפועל. הטיפ שלי: להיות רגועים. תדעו שיש על מי לסמוך שם כך שאתם תוכלו רק להנות מהיום הגדול שלכם ומכמות האהבה שתעטוף אתכם בכל פינה.