הגענו לליאור ועידן דרך המלצות ברשתות החברתיות ואין לנו ספק שזאת הבחירה הטובה ביותר שיכלנו לעשות כשבחרנו לסגור עם ליאור!!! מהשיחה הראשונה עם ליאור הרגשנו שעשינו בחירה נכונה, נפגשנו לראשונה עם ליאור ועידן בצילומי זוגיות לפני החתונה והגעתי ביישנית ובשנייה הראשונה שנפגשנו הקרח נשבר ולשנייה לא הרגשתי בצילומים אלא בחוויה כיפית וזורמת. ביום החתונה שלנו ליאור ועידן עשו לי הכי שמח שאפשר משלב ההתארגנות מהרגע שהם באו הם הביאו איתם אנרגיות מטורפות הצחיקו את כולנו והיו הכי מקצוענים שאפשר, הזוג הזה עשה כל כך שמח שלא הרגשתי שאני צריכה להיות דרוכה בצילומים הכל זרם כל כך חלק והתמונות שיצאו הם אמאלה ואבאלההה (מהחלק הקטן שראינו) באולם הם לא פספסו שום שנייה לצלם אותנו עם המשפחות, בחופה ולא היה רגע שלא ראיתי אותם ברחבה וכל האורחים לא הספיקו לשאול על הצלמים שנתנו עבודה מטורפת תודה על זה שהייתם חלק מהיום המרגש שלנו ובזכותכם הוא מתועד הכי טוב שיכלנו לבקש ♥️...
תאריך קבלת השירות: 17/07/2024 אהבתי: הכי אהבנו את האנרגיה שליאור ועידן הביאו איתם, הרגשנו בידים הכי טובות שאפשר
הם ידעו את העבודה ולרגע לא הרגשנו שאנחנו בצילומים מאולצים, הכל זרם ותקתק בזכותם
והתמונות שיצאו לנו מוכיחות את זה
תודה על הכל!!! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל! הטיפ שלי: לא לחשוב פעמיים ולסגור אותם!!!!