הגענו לכתום דרך ההמלצות באתר, לאחר הפגישה הראשונה עם חיים הבנו שמצאנו את מה שחיפשנו. היה לנו חיבור מיידי עם חיים וממש אהבנו את הדוגמאות שהוא הראה לנו (גם אלבום וגם צילומי וידאו מהאולם שבו התחתנו). כשבוע לפני החתונה איתמר הצלם יצר איתנו קשר כדי להכיר אותנו ולדעת מה אנחנו מחפשים. איתמר הקליל את האווירה בשיחה והציע לנו רעיונות לצילומי חוץ. ביום החתונה כבר מהרגע הראשון איתמר ורועי הצלם וידאו ישר נכנסו לעניינים ומהרגע הראשון הפכו את כל עניין החתונה לחוויה. בהמשך הערב הצטרפו אליהם צלמים נוספים .
אין לנו מילים לתאר את כל החוויה וגם את התוצאה. כל הצוות היה מקצועי, רציני, מצחיק. באמת צוות של אלופים! המלצה שלנו אם הם פנויים בתאריך שלכם תסגרו איתם במיידי.
חשוב לנו לציין את המהירות שבה קיבלנו את התמונות, הסרטונים והאלבומים. אנחנו חודש אחרי החתונה וכבר קיבלנו את כל התוצרים ברמה הגבוהה ביותר....
תאריך קבלת השירות: 17/07/2024 אהבתי: מקצועיות, איכות, אווירה טובה של הצוות. מחיר: 11,600 הערות לגבי המחיר: כולל חבילת מגנטים הטיפ שלי: לסגור איתם!!