דף הבית   >   נותני השירות   >   בראשית ישראל פרסי - צילום לאירועים   >   חוות דעת של Tamar

חוות דעת על בראשית ישראל פרסי - צילום לאירועים

Tamar
כתבתי עוד חוות דעת אחת

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
אמאלה איזה צלמים!!! איזה איכות !!
מאיפה מתחילים? קודם כל אם אתם מתלבטים אז בבקשה אל! הם השקט שלכם בחתונה !
את בראשית וישראל הכרנו בזמן המלחמה . נדחה לנו החתונה ומסיבה מסוימת החלפנו צלם (סיבה טראומטית)
ישראל קיבל אותו בחיבוק והיה מרגיע ומכיל.
מכיון והייתי ככה לחוצה ישראל הראה לי עוד ועוד סרטונים ותמונות רק שאני איהיה רגועה.עוד בשניה שנכנסתי למשרד שלו ידעתי שאסגור משהו בוויבים הטובים.
האינטואיציה שלי צדקה ובגדול.
זכינו בצלמים מוכשרים שהיה חשוב להם !!! (יותר מלנו בחיי, לא היה לנו כוח להצטלם זה יום קשה וארוך והם התעקשו ואני חייבת להם על כך) יצאו לנו מיליון תמונות ,אפילו המעצבת שמלות שלי אמרה שהיא בחיים לא ראתה כל כך הרבה נקודות צילום בכל כך קצת זמן.
ואיזה תמונות אני צורחת!!!!!!
התחתנו אחרי שנתיים של אירוסים, אחרי תקופה כל כך קשה שכולנו כאן עברנו ולגמרי זה היה הנחת והשמחה הגדולה שהכל היה כל כך מדויק.
התמונות לדעתי היו אצלי כבר פחות משבוע כמה ימים. אין לי מילים!
אני רוצה להודות לצלמים מיכאל ומשה ולאיתן האחראי עד הוידאו הייתם כל כך נעימים והצחקתם אותו והפכתם את היום הזה למושלם ומדויק. ראינו את הכל , את כל ההתאמצות שלכם לתמונות טובות למרות החום הכבד שהיה !
חברה מדהימה עם אנשים מדהימים לא להסס לסגור שם!
תאכלס .. התמונות מדברות בעד עצמם❤️
תאריך קבלת השירות: 26/05/2024
אהבתי: תמונות מדויקות . הצלמים השרו אווירה מדהימה. הגיעו בזמן . התמונות הגיעו במהירות הבזק! שירותים נעימים הכלללללל היה מ ד ו י ק!
מחיר: 9,500
הטיפ שלי: לסמוך על האינטואיציות שלכם ולא לסגור ספק כדי לעשות וי זה עולה בבריאות אח״כ
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי