דף הבית   >   נותני השירות   >   אלה קיסר - הפקה וניהול אירועים   >   חוות דעת של Yarden

חוות דעת על אלה קיסר - הפקה וניהול אירועים

Yarden

review galleryreview gallery
עדיין לא מאמינה אבל… זה קרה!!!בסופ״ש האחרוןאחרי שמעל שנתיים!!! היינו מאורסיםופשוט התעצלנו לארגן חתונהוכולם (כולל אותנו) כבר היו בטוחים שאין מצב שבאמת נתחתןהתחתנו!!! קולולולו 🥳🥳🥳.בקיצור,בעלי הטרי ואני - שונאים כל מה שקשור בתכנונים,בירוקרטיה, ופייר, גם כל מה שקשור בחתונותככה שמראש היה לנו אנטי להכלאבל בזכות אלה המפיקה המטורפת והצוות המדהים שהיא שידכה לנו (אנחנו לא עשינו כלום)פשוט זכינו לחוות חוויה מדהימהאשכרה חתונה מהאגדות.כל מה שחלמנו - וכל מה שלא העזנו לחלום!.אז זה הזמן להגיד תודה ענקיתולתת המלצה עוד יותר ענקיתלמפיקה שלנו - האחת והיחידה - אלה קיסרשבלעדיה זה בחיים לא היה קורההיא תכננה איתנו (ובלעדינו) הכלקישרה אותנו לכל האנשים הנכונים,מצאה לנו מקום מושלם, צלמות מושלמות,מאפרות מושלמות, דיג'י וואו..בקיצור, כל היום הזה קרה בזכותה.וכמובן שהיא היתה זמינה עבורנו כל רגעלאורך כל התהליך! להכל!!אין דרך להודות לה מספיקאבל מה שבטוח - זה שאם אתם מחפשיםמפיקת חתונה. דחוףףףףף דברו איתהכי אין דברים כאלו!!!באמת אנחנו חייבים לה את החתונה הזאת 😍❤️ברמה שנהננו ואני אישית נהננתי מהבוקרבלי לחץ, בלי סבל, הכל היה בכיף!!!!פשוט לא יאמןתודה ענקיתתתתתתתתת...
אהבתי: ה - כ - ל ובפרט היחס האישי וההתאמה האישית אלינו
מחיר: 100
הערות לגבי המחיר: העדפנו לשלם ולא לעשות כלום בעצמנו. יכול גם לעלות חצי , אלה ממש שולטת בהכל
הטיפ שלי: קחו את אלה ותישנו עד החתונה. באמת שבדיוק כמו שחלמנו עשינו את המינימום - ויש לכם ובידיים שלכם את ההחלטה כמה להתערב וכמה להתאמץ. זה יכול להיות תענוג ולא סבל
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי