בקצרה, היתה המסיבה הכי טובה בעולם ועומר הוא הדיג'יי ובכללי הספק הכי כיף שיצא לנו לעבוד מולו. קיבלנו על עומר המלצה מדיג'יי אחר שאמר שהוא הכי טוב שהוא מכיר. פגשנו אותו בבית שלו, שם הוא עשינו היכרות והוא הבין מי הקהל ומה הסגנון. מהרגע הראשון הרגשנו שהוא קלט בדיוק מה מדבר אלינו, לא היינו צריכים להסביר בכלל. בהכנות לאירוע היינו איתו בקשר רציף והוא היה זמין כל הזמן. שלחנו שירים שהם חובה ועוד כאלה שנחמד אם יהיו והוא הכניס הכל וזה השתלב מצוין. מתחילת החתונה היתה אווירה מעולה ועומר בנה אותה במשך כל הערב. במהלך המסיבה האורחים ואנחנו עפנו באוויר, מהחברים ועד האחיות של הסבתא. כשלנו כבר נגמרו הכוחות עומר עוד המשיך לנגן, הוא פשוט לא רצה להפסיק. אחרי שהכל נגמר קיבלנו מחמאות מכל האורחים על המוזיקה המעולה והאנרגיות של הדיג'יי. תודה עומר שהרמת לנו אירוע מדהים ובלתי נשכח!...
תאריך קבלת השירות: 11/07/2024 אהבתי: אהבנו שעומר הבין את הראש שלנו כבר מההתחלה, וגם תוך כדי האירוע קלט את הווייבים של הרחבה בכל רגע.
בנוסף אהבנו שהעבודה מולו קלילה ובזמינות גבוהה. טיפ 1: חשוב שיהיה חיבור ראשוני טוב עם הדיג'יי, ולהרגיש שהוא מבין אותכם בקלות. טיפ 2: חשוב למצוא דיג'יי שסומכים עליו שידע מה לעשות ולא צריך להגדיר לו שירים וסגנונות