כל מה קשור למערכת שלהם עבד מצויין, ברגע שהתחילו השיחות התחילו הבעיות. התחילו סבב שיחות יום לפני שסיכמנו איתם, ומסתבר שסבב ערב זה ב-4 בצהריים… יאמר לזכותם שהם מאוד זמינים וגם אבירן בעצמו זמין לפני ואחרי האירוע אבל כשהגענו לאירוע עצמו התחיל המון בלאגן, בטלפון אמרו לנו שיעברו ויסתכלו אם הסקיצה תואמת למה ששמו בפועל וזה קרה בצורה חלקית, האולם שם 12 מקומות בשולחן במקום 14 וזה יצר המון בעיות בהושבה, רק אחרי האירוע הסביר לנו אבירן שהם סופרים כמות כיסאות בטוטאל באירוע ולא פר שולחן אז שימו לב לזה. בסופו של דבר חצי מהמשפחות והחברים לא ישבו ביחד כי לא היה להם מקום בשולחן וזה יצר המון תסכול שלהם עליינו. בלי לדבר על זה שאחד האורחים פשוט אמר לדיילת שהוא פותח רזרבה על דעת עצמו והתיישב בשולחן רזרבה (למזלנו הצלחנו להתמקח על זה עם האולם). לקחנו את אבירן כאיש מקצוע שיהיה לצידנו ומצאנו את עצמנו רבים גם איתו וגם עם האולם. בקיצור, בדיעבד ממש חבל לי שלקחנו את הדיילים. ראש שקט זה לא היה. ** עריכה- דיברתי עם אבירן אחרי האירוע במשך שעה, הוא הסביר לי שככה הם עובדים וזה מה שהם התחייבו כלפינו. בנוסף הוא פנה אליי אחרי כתיבת הביקורת וציין שהם עומדים מאחוריי השירות שקיבלנו....
אהבתי: האתר מאוד נוח לתפעול מחיר: 1,300 הערות לגבי המחיר: על הדיילים
דניאל היקר, ראשית תודה רבה על חוות הדעת והביקורת שלך, נשמח כמובן לדייק את הפרטים שקרו:
1. ביקשת להקדים את השיחות ליום חמישי ה06.06 וכך בוצע לפי בקשתך דרך התמיכה בהתכתבות ב-WhatsApp.
2. סבב שיחות "ערב" בהגדרת המוקד זה בין 16:00-19:30, השיחות מתבצעות בהתאם לסידור העבודה לאותו יום ובהתאם לכמות האירועים והשיחות לביצוע באותו סבב (תמיד ניתן לפנות אלינו ולתאם שעה מסוימת).
3. שתי הדיילות שנכחו באירוע וידאו בסקיצה שאכן ישנם 300 כסאות באולם וזה עבר אישור שלך וגם צומצמו כל הכסאות הריקים.
4. לטענתך נפתחו 3 שולחנות רזרבה ובפועל נפתח שולחן רזרבה אחד בלבד בחתימתו של מורשה החתימה (אנחנו לא חותמים לעולם וזה מוסבר כמובן מראש)
5. ביקשנו ממך מסמך חתום שמציג את הפרטים של שולחנות הרזרבה שנפתחו אך טרם קיבלנו ממך מסמך שכזה.
6. בשיחה שהתקיימה איתך אישרת שלא היו כסאות ריקים באולם וגם לאחר ספירת המתנות.