יעל יקרה אני כל כך שמחה שפנינו אליך לעיצוב האירוע שלנו. מהרגע הראשון, החיוך, הסבלנות, ההבנה והגמישות- בלטו מאוד. אירוע חתונה עם כלה בחיל האוויר בזמן מלחמה. זמנים לא פשוטים, שעות לא שגרתיות, רגשות קיצוניים. ואת כל אלה הכלת בצורה מעוררת השתאות. והביצוע… אוי… הביצוע…. שלמות כזו לא ראיתי מזמן!! הגענו לכיסא כלה, ופשוט פערנו פה!! איזה יופי!! איזה טוב טעם!! והחופה!!!! כל כך עדינה ואלגנטית, מדוייקת לימים אלה ויפיפיה!! העיצוב באולם היה מושלם. והכי משמח אותנו, שהכל היה בדיוק כמו שהכלה ביקשה ממך ומעבר. לא ניסית לשנות, לשכנע, להפתיע בטעמך. רק דייקת את הדברים מתוך הנסיון והמקצועיות שלך. הקשבת מדוייק וביצעת ברמה הכי גבוה ומפרגנת שאפשר!! כל האורחים שמו לב שיש כאן משהו אחר ומהמם. היה יום חם ולח נורא, וכשפגשנו אותך, את פשוט חייכת מאוזן לאוזן כאילו נעים לעבוד בחוץ ביום כזה. לרגע לא נתת לנו להרגיש שמשהו מהווה עול בשבילך. ניכר שאת נהנית מעבודתך. מאחלת לך בהצלחה רבה ממליצה בכל הלב לפנות ליעל להצעת מחיר הכי הוגנת שתקבלו!!!! וביצוע מושלם!!!...
תאריך קבלת השירות: 13/06/2024 אהבתי: אהבנו את ההתייחסות של יעל כאילו אנחנו היחידים שלה. אהבנו את העמידה בזמנים!!! אילולא יעל, לא הייתי שמה לב שהנה זה מתקרב והגיע הזמן להזמין פרחים😄
אהבתי את הזמינות בכל שעה שהיא. ותמיד!!!תמיד!!!! במאור פנים ובסבלנות אין קץ
אבל הכי אהבתי את התוצאה
10 ימים אחרי החתונה וכל יום אני מקבלת טלפונים והודעות על העצוב המושלם!!
תודה יעל!!! הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן בהחלט!! תמורה מעל ומעבר!! הטיפ שלי: המלצה לזוגות, לסגור עסקאות עם אנשי שירות שאתם יכולים לסמוך עליהם ושנותנים לכם להרגיש שהם חלק בלתי נפרד מהאירוע וההתרגשות לקראת האירוע. יעל בהחלט עונה על אלה!!!
וואו, כל כך כיף לשמוע! חיממתם את ליבי :)
איזו חתונה מהממת עם כלה בעלת טעם משובח וצבעוניות מדהימה. כל כך שמחה שסמכתם עלי ונתתם לי יד חופשית להגשים את חלומותכם.
כמה כיף לשמוע פידבק מהכלה כשהיא מגיעה: "זה יצא יותר יפה ממה שחלמתי!"
בשביל זה אני כאן. נהנית כל פעם מחדש לעצב, ליצור ולשמח אנשים ברגע הכי שמח בחייהם.