יש לנו המון דברים להודות לאופק עליהם – על הליווי המקסים לאורך התקופה הזו, על ההשקעה והניסיון להכין את טקס ככה שיהיה מתאים בדיוק לתפיסות העולם שלנו, על העצות הטובות לאורך התהליך ובעיקר על התחושה שאנחנו בידיים טובות. זה רק טבעי שאם ככה נראה התהליך שעברנו לקראת החתונה, החופה עצמה הייתה מושלמת. ו-ואוו, כמה שהחופה הייתה מושלמת.
עוד לפני שנכתוב על כמה החברים והמשפחה עפו על הטקס, כמה הם אמרו שהיה מצחיק ומרגש, נתחיל בלהגיד שאופק דאג קודם כל שהחופה תהיה כמו שאנחנו רוצים. וזה באמת היה מדויק. החל מהירידה לפרטים הכי קטנים כדי שנהיה שלמים עם כל מילה ומילה שנאמרת בטקס, דרך האופן המרגש והמצחיק שבו אופק סיפר את סיפור הזוגיות שלנו ועד לשבירת הכוס, הרגשנו שאופק קלע בול למה שרצינו ויצר חופה מרגשת עד דמעות וגם מצחיקה עד דמעות, שזה בדיוק מה שרצינו. איזה כיף שבחרנו באופק. באמת שזכינו.
חשוב להבהיר שלא רק אנחנו אהבנו את החופה – כל החברים והמשפחה עפו ברמות על הטקס ואמרו שהיה מרגש ומצחיק. אחרי כמה חודשים שבהם התשובה לשאלה מי עורך את הטקס שלנו הייתה "אופק כלשהו" שאינו רב, כולם גילו שמאחורי התיאור הזה עומד אדם מקסים, מרגש ומצחיק שבנה עבורנו את הטקס המושלם.
אנחנו כל כך שמחים שאופק ליווה אותנו לאורך התהליך הזה, ובאמת שלא יכלנו להרגיש יותר שלמים עם הבחירה שעשינו....
תאריך קבלת השירות: 20/06/2024