דף הבית   >   נותני השירות   >   כרמל גולן | איפור ועיצוב שיער   >   חוות דעת של בר

חוות דעת על כרמל גולן | איפור ועיצוב שיער

בר
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
אחרי שחיפשתי והסתכלתי על עשרות מאפרות, מצאתי את כרמל!
כבר מההתחלה היה לי חשוב להדגיש שאני מחפשת איפור עדין מאוד כי אני לא מתאפרת בכלל ביום יום. ראיתי בעמוד שלה שהאיפור והשיער מאוד מתאימים למה שאני מחפשת וכשנפגשנו לתיאום ציפיות לקראת החתונה הבאתי דוגמאות של איפור ושיער שאהבתי וכמובן שזה לא היה סופי אבל נתן לה כיוון מה אני מחפשת.
ביום החתונה מהרגע הראשון כרמל הייתה מקסימה! היא באה עם המון אנרגיות חיוביות ומלא מצברוח להרים את האווירה.
כרמל מקצועית ממש, האיפור והשיער היו מושלמים, בדיוק מה שרציתי וקיוויתי שיהיה.
כרמל ליוותה אותי לאולם לליווי ארוך שהיה מושלם, לא הייתי צריכה לדאוג שמשהו ייהרס או ישתבש, היא הייתה שם לתקן כל מה שצריך למרות שכמעט בכלל לא היה צריך לתקן. הליווי היה בעיקר לטובת תסרוקת שנייה שגם הייתה מהממת.
כרמל ליוותה אותי כל היום ועשתה לי את היום להרבה פחות לחוץ והרבה יותר כיפי ורגוע.
לנשים שמחפשות מאפרת ו/או מסרקת שעושה איפור עדין ותסרוקת שיער שמתאימה להן באמת, היא בדיוק מה שאתן מחפשות!
היא תגיד לכן גם על מה שלא מתאים לכן ולא תיתן לכן להתאכזב לרגע, אלא תציע מה שבאמת מתאים ויפה לכל אחת מכן.
לסיכום - באמת חוויה אדירה, מאפרת ומסרקת מדהימה ומקצועית, קשובה ותומכת. אין עליה!
תאריך קבלת השירות: 30/05/2024
אהבתי: קשובה ונותנת לך להביע את הרצונות שלך. מאפרת עדין, לא רציתי להרגיש כאילו אני בפורים והרגשתי מדהים עם האיפור הזה! עדין ממש ועם זאת מהמם ומבליט את החלקים היפים בפנים.
מחיר: 4,200
הערות לגבי המחיר: כולל ליווי ארוך ותוספות שיער
הטיפ שלי: לאהוב את הדוגמאות של המאפרת/מסרקת שאת בוחרת, למצוא ולבדוק חוות דעת כדי לא להתאכזב ולהמשיך לחפש עד שתמצאי את זאת שמתאימה בדיוק לך, לקח לי זמן אבל לא ויתרתי ובסוף מצאתי את כרמל