דף הבית   >   נותני השירות   >   דניס בוטנרו - צלם   >   חוות דעת של Ella

חוות דעת על דניס בוטנרו - צלם

Ella
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview gallery
לדניס הגענו דרך רשימת ספקים מומלצים של האולם שסגרנו איתנו, הגלריה. הגענו לפגישת היכרות ובעקבותיה בחרנו לסגור איתו, ואפילו לא נפגשנו עם צלמים אחרים. מה שאהבנו בדניס זה שהוא השרה אווירת רוגע, אופטימיות ובטחון, משהו שהוא קריטי לכלה לחוצה כמוני. באתי עם רשימת שאלות מסודרות והוא השיב לי על הכל בסבלנות.
ימים לפני החתונה הייתי מאוד לחוצה ולא הצלנו להיסגר איפה להצטלם, צלצלנו אליו והוא ענה על כל השאלות וכל הזמן היה באווירה של "הכל אפשרי, אל תדאגו" והיה מוכן לזרום איתנו בהכל.
ביום הארוע רגוע לפני המפגש הרגשתי ממש בלחץ, נתקפתי היסטריה והייתי על סף בכי, דניס וצלם הוידיו תומר הרגיעו אותי והרימו לי. מהרגע שהתחלנו להצטלם זה היה הזמן שבו דווקא נרגעתי – כי הכל הלך קליל ומהיר. עמדנו בלוחות הזמנים והתמונות היו נראות יפות ממה שנתנו לנו להציץ.
כחודש אחרי החתונה קיבלנו את התמונות בלינק שדניס העביר לנו, הכל היה מסודר שם לפי: התארגנות, מפגש, צילומי זוגיות, צילומי משפחות, קבלת פנים, חופה, ריקודים. המון תמונות, היה מבחר גדול ושום דבר לא התפספס.
תאריך קבלת השירות: 08/04/2024
אהבתי: מומלץ במיוחד למי שחשוב לו צלם שמביא אווירה אופטימית רגועה וקלילה ליום הגם ככה לחוץ הזה.
מחיר: 11,300
הערות לגבי המחיר: המחיר כולל: צלם סטילס (דניס), צלם וידיו (תומר ארבל), צלם סטילס נוסף מהקבלת פנים (אלכס), וידיו של חצי שעה, כונן קשיח לזיכרון.
הטיפ שלי: לבוא עם רשימת שאלות מסודרת לצלם לפגישה המקדימה, לצפות בתמונות של הצלם של זוגות אחרים
דניס בוטנרו - צלם
1.6K