דף הבית   >   נותני השירות   >   Celeste bridal- רות סלסט שמלות כלה   >   חוות דעת של ליזי

חוות דעת על Celeste bridal- רות סלסט שמלות כלה

ליזי
כתבתי עוד חוות דעת אחת

review galleryreview galleryreview gallery
הכל התחיל שחיפשתי מעצבת שמלות כלה בקרבת הבית שלי בירושלים. אני יודעת שזה תהליך ארוך והיה לי חשוב גם הזמינות והקרבה של הסטודיו שלא תהיה מחוץ לעיר.
הגעתי לרות דרך האינסטגרם וראיתי את הקולקצית דיסני שלה, וישר ידעתי שאני רוצה שמלה בסגנון התחרות המיוחדת שהיא עשתה בקולקציה.
בהתחלה קצת חששתי כי ראיתי שהכלות שרות עובדת איתן הם יותר מסורתיות ודתיות ואני פחות צנועה. כמובן שרות קיבלה אותי בכל כך הרבה שמחה, והמטרה היחידה שלה היא לשמח כלה ולעשות אותה מרוצה. התחלנו בתהליך של עיצוב שמלה שהיה לי בראש, ממש שמלת החלומות שלי. מהפגישה הראשונה רות פשוט הבינה מה אני רוצה ואפילו בחרה לי את התחרה לבד!
כל כך סמכתי עלייה שלא היה כאן עניין של ספק שהיא תבחר את הטוב והמדוייק ביותר עבורי!
רות הייתה זמינה אלי לאורך כל הדרך, עשינו שינויים ושיפורים, אפילו רות פותחת את הסטודיו בערב ככה שהזמינות שלה הייתה מעל ומעבר. רות נעימה עם יחסי אנוש מעולים, מעבר לכך כל הרבה טיפים ועצות היא העניקה לי לאורך כל הדרך, שאי אפשר להגיד עלייה שהיא רק מעצבת שמלות כלה.
התוצאה הייתה מדהימה ומדויקת החלום שלי התגשם למציאות. הייתה לי הזכות להכיר את רות ושהיא הייתה חלק משמעותי בהכנות לחתונה שלי וליום המאושר בחיי🤍
תאריך קבלת השירות: 30/05/2024
הטיפ שלי: לבחור לא רק לפי מה שהעין רואה, לבחור גם ספקים שהאווירה איתם נעימה כי התהליך לא פחות חשוב מהחתונה עצמה. שיש אנשים טובים בדרך אין ספק שהחתונה עצמה תהיה טובה.