בילי איפרה אותי ב24.1.24 כבר משיחת הטלפון הראשונה היה לנו קליק, בילי הסבירה לי על כל התהליך בסבלנות והכלה והייתה זמינה אליי בכל פעם שהייתי צריכה התייעצות נוספת שזה משהו שמאוד היה לי חשוב. מעבר לזה שהיא מקצועית בטירוף ועשתה לי איפור לא פחות ממושלם שקלע בול לרצונות שלי והיה בדיוק כמו שדמיינתי ביום האירוע, האווירה הרגועה והאנרגיות שהיא השרתה עליי לאורך כל התהליך היה בדיוק מה שהייתי צריכה ביום עמוס שכזה. ממליצה בחום!...
תאריך קבלת השירות: 24/01/2024 אהבתי: נתחיל מהסוף - האיפור היה מושלם, לא זז כל האירוע ולמרות שלקחתי ליווי הטאצ' אפ שבילי הייתה צריכה לעשות לי היה מינימלי וזה לא ברור מאליו לבחורה שמזיעה כמוני :).
אוסיף גם שהזמינות הגבוהה, תשומת הלב לפרטים והעובדה שהיא מאוד הרגיעה אותי לאורך כל ההתארגנות היו וואו אחד גדול. מחיר: 3,500 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל הטיפ שלי: לקחת מאפר/ת (או כל איש מקצוע שמלווה אתכם ביום הזה) בוייב שהייתם רוצים לידכם ביום הכי כיפי שיהיה לכם בחיים שמעבר למקצועיות ישרה עליכם רוגע ואנרגיות טובות