דף הבית   >   נותני השירות   >   EMMA | אמה הפקה וניהול אירועים   >   חוות דעת של Maayan

חוות דעת על EMMA | אמה הפקה וניהול אירועים

Maayan
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
אמוש נכנסה לי ללב מהשיחה הראשונה, ישר היה לנו את החיבור וידעתי שהיא בול מי שאני צריכה.
היא עשתה לי סדר בכל עניין החתונה מאיפה להתחיל, איך לבחור ספקים, על מה כדאי לשים דגש ועוד המון דברים שבלעדיה לא הייתי חושבת עליהם. כל התהליך איתה הרגיש כאילו היא חברה שלי ולא מנהלת חיצונית, הרגשתי פתוחה איתה לאורך כל הדרך, אם זה בהודעות אין סופיות, התלבטויות של ברגע האחרון, תמיד היא נתנה לי מענה לכל שאלה גם היא הייתה שטוטית תמיד היא כאן לייעץ לכל דבר שהחתונה שלנו תהיה הכי טובה שיש!
בפגישת תיאום ציפיות עסקנו יחד על כל הדגשים החשובים לנו מבחינת האולם, האוכל, הזמנים והחתונה עלתה על הציפיות שלי, הכל התנהל מושלם.
אין אחד לא פרגן וגם הספקים עצמם.
האירוע לא יכל להראות ככה בלעדייך.
אני שמחה כל כך שבחרנו אותך ואם אתם מתלבטים אז אין פה שאלה אמה היא מספר 1, מקצוענית ואם אתם רוצים אירוע ברמה גבוהה זה רק איתה! 👑
אהבתי: אהבתי שהרגשתי מאמה שהכל בשליטה. היא זוכרת הכל. כל מה שהיה חשוב לנו. הרגשתי שיש איתנו עוד משהו בכל הפרויקט הזה ושאנחנו לא לבד. כל הדגשים, כל הפרטים הכי קטנים, תדרוך לפני החופה, לקחת את השברי זכוכית ששכחתי לבקש והיא עשתה את זה כי היא מקצוענית. אין לי מילים לתאר כמה שהנוכחות שלה תרמה לחתונה שלנו!
הטיפ שלי: לסגור ספקים מהמלצות של זוגות, לא להתפשר על דיג׳י הוא לב האירוע. מנהל אירוע זה חד משמעי חשוב, ככה שההורים לא צריכים להרגיש עול באירוע, וכמובן שאם אתם מחפשים זאת אמה. כי אין כמוה.