וואו מאיפה להתחיל? לסטודיו מדינה הגעתי לאחר שהייתי אצל 5 מעצבים (חלקם בין הידועים בארץ).
נקודת הפתיחה שלי הייתה קצת מאתגרת כי אין לי מבנה גוף ׳סטנדרטי׳ מה שמאוד הקשה עליי למצוא שמלת כלה שתחמיא לי ושאני ארגיש בה בנוח, ואחרי כל כך הרבה מדידות אצל כל מיני מעצבים (לדעתי מעל ל-40 שמלות) התחלתי להרגיש תסכול וייאוש, שבמקום לבוא ולהתרגש לקראת מדידה בסטודיו חדש אני רק קיוויתי שלפחות דגם אחד יישב עליי טוב - עד שהגעתי למדינה.
נתחיל מהיחס - כזה יחס לא קיבלתי בחיים שלי, כל צוות הסטודיו מחייך, מחבק, מרים, והציע כל הזמן לי ולאמא שלי כיבוד ושתייה. ואז הגיעה סנדרה שהיא פשוט מלאך בדמות אדם - היא ישר קלטה אותי והבינה בדיוק איזו שמלה תהיה בול בשבילי, ואת הדגם הראשון שהיא נתנה לי למדוד סגרנו במקום.
לאחר מכן החלה המלחמה והחתונה נדחתה וישר קיבלנו הודעה שהסטודיו ישמור לנו את השמלה לתאריך החדש וימשיך ללוות אותנו עד לחתונה, וזה נתן לי המון שקט נפשי.
כל המדידות בהמשך עם מיכל, עדי, בלה ותהל המדהימות (!!) היו כל כך מקצועיות וכיפיות, שאני פשוט התרגשתי להגיע לסטודיו כל פעם מחדש🥰
והשמלות? וואו איזה שמלות!!! אין שלמות כזאת!!! הרגשתי כמו נסיכה, הבנות הגשימו לי את כל החלומות שלי! ועד עכשיו אני לא מאמינה שנראיתי ככה!!
תודה לכן על הכל - אתן תהיו בלב שלי לנצח!!
ולכל מי שחשבה/ התלבטה להגיע - תעשו לעצמכן טובה ותקבעו פגישה איתן בסטודיו - אתן לא תתחרטו לרגע!!
(אצרף בהמשך את התמונות כשאקבל מהצלם🤩)...
תאריך קבלת השירות: 22/05/2024 אהבתי: הכל!!! נתחיל ביחס שהיה כל כך חם שלא נתקלתי בו בשום מקום מימיי. על כל שאלה/ הודעה הכי קטנה ששלחתי קיבלתי ישר מענה מירדן ויערה האלופות. הן גרמו לי להרגיש כאילו אני הכלה היחידה.
והמקצועיות שפשוט אין לי מילים. כל הבנות בסטודיו הן אלופות אחת אחת ללא יוצא מן הכלל! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל הטיפ שלי: בנות עם חזה גדול - אם אתן לוקחות שמלה שנייה שהיא סטרפלס, אני ממליצה לכן לחבר אליה כתפיות - ככה היא תשב עליכן הרבה יותר טוב ותחזיק מעולה בריקודים.