טוב אז אני אתחיל ואגיד שבלי שחר וודאי החתונה שלי לא הייתה נראת אותו הדבר!שחר הוא אחד יחיד ומיוחד , עוד מהרגע הראשון שראינו אותו באירועים של אחרים נדלקנו עליו וביקשנו ממנו את המספר טלפון שלו. כמובן שסגרנו איתו ישר ובפגישת תיאום ציפיות שהיית לנו הוא היה כל כך קשוב והקדיש לנו את כל הזמן שבעולם ! הגיע מתוקתק עם המחשב וכל החומר והשאלות הרלוונטיות! עד לחתונה לא הפסקנו לדבר בטלפון ולצערי החתונה שלי הייתה יום אחרי המתקפה של איראן ולא היה בן אדם שהצליח להרגיע אותי מלבדו! הוא באמת זרק איזושהי אבקת קסמים והכל הפך ברגע לטוב יותר! מעבר להיותו מקצועי ברמות, הוא היה הכי קליל וזורם תמיד זרק לנו מחמאות שעזרו להוריד את הלחץ ופשוט היה שם בשבילנו בכל שניה. בסוף האירוע הוא ארגן לנו את כל הדברים, עזר להורים שלנו להעמיס את כל הציוד חזרה לאוטו, המעטפות כמובן ואיתנו נשאר עד שהמונית הגיע לקחת אותנו . בקיצור אין אין אין דברים כמוהו ! הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי לבעלי ולאירוע שלנו...
אהבתי: את הרוגע שלו והחיוך שלו שלגמרי מרגיע אותך !
ומעבר לזה פשוט למקצועיות שלו , בשיחות טלפון של לפני, באותו יום של החתונה, יום אחרי
החתונה!
מהרגע הראשון הוא גורם לך לסמוך עליו ונותן תחושה שהכל ילך כשורה וזה באמת תמיד ככה איתו הטיפ שלי: פשוט לקחת את שחר, זה יקפיץ לכם את האירוע פי 10000 ויוריד מכם כל כך. רבה לחץ והתעסקויות שהם לא רלוונטיות עבורנו