אין לנו מספיק מילים בכלל!!!! האורחים שלנו לא מפסיקים לדבר על הכישרון והסטייל ואיך שימי הצליח להרים בטירוף ולהתאים לכל אחד משהו שהוא אוהב ומתחבר ועל הזרימה והקלילות והוא היה פשוט ווואאאווווו!!!! אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות!! והאמת, כל מילה בול!! אנחנו ממש זוכרים בראש את הפגישה הראשונה, היינו מהוססים וחששנו מהעניין של הריקודים- ושימי פשוט קלט אותנו בדיווק, עזר לנו לגבש את מה שמתאים לנו ובעיקר נתן לנו להרגיש רוגע וביטחון שליוו אותנו עד סוף החתונה! בפגישה הראשונה שימי אמר לנו: ״אני שולט באירוע ולא הוא שולט בי״- והוא מה זההה שולטטטטט 👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 הבחירה הכי טובה שעשינו!! היינו לחוצים כך-כך ובזכותו זה הרגיש נוח, טבעי, קליל והכי חשוב- מרים ברמווות שימי באמת באמת וואוו!!!! אוהבים מאדדדדד!!!! וממליצים עליו בחוםםםםם ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 10/05/2024 אהבתי: שימי קרא אותנו ואת הקהל בצורה מדויקת, התאים את המוזיקה בוללללל- הוא פשוט מוכשר ומקצועי בטירוף!!!!
הוא עשה לנו חתונה מושלמת ומדוייקת, הרים את כולם בשניות ולא היינו יכולים לדמיין משהו טוב יותר!!! הטיפ שלי: להקשיב לשימי! הוא יודע על מה הוא מדבר😍