מאיפה להתחיל? ששאלו אותנו איזה ספק הכי חשוב בחתונה ישר אמרנו דיג׳יי, וששאלו אותנו איזה די-ג׳יי אז החלטנו ישר - פאקינג טל כהן אור!!!!!!!
מהרגע הראשון נפלנו בקסמו הייחודי, ״פגישה של חצי שעה״- הוא כתב לנו בוואטסאפ. מפה לשם בילינו אצלו שעתיים! רקדנו, שרנו, שתינו!
איזה בן אדם, איזה לב, איזה מקצועיות, איזה איכות, איזו רמה!!!!!!!!!
לאורך כל הדרך היה זמין לנו לכל שאלה, בקשה, רצון או גחמה (למרות שהיה פאקינג במילואים). בנה יחד איתנו פלייליסט, הסביר לנו מה מתאים ומה פחות ודאג לנו להיות רגועות ב 800%!
ואז הגיעה החתונה. פאקינג שיט! מה היה שם??????????? לא זוכרות שרקדנו ככה בחיים, אנחנו זקנות שיושבות כל היום מול נטפליקס!!!!! עבר כל כך מהר מרוב שהיה כיף! כל שיר מדויק, ניגן חומרים שלו, הקהל לא ישב לדקה!!!! קפצנו רקדנו השתוללנו, פשוט אין לנו מילים. איןןןן אחד שלא שאל אותנו מי זה הדי-ג׳יי המטורף הזה???
טלללל אהוב שלנו תודה שזכינו בך תודה שבחרנו בך הלוואי שהיה אפשר להתחתן שובבבב מההתחלה כדי לחוות שוב את הטירוף הזה בזכותךךך! מחכות כבר לחגוג ברית או בריתה כי אנחנו בטוחותתתת שכל אירוע אתה תהיה בעמדה, אתה המתנה שלנו!
תודה תודה ושוב תודה!!!! מספר אחת!...
תאריך קבלת השירות: 12/04/2024 אהבתי: את זה שצלענו בדרך לאוטו מרוב שהוא שבר לנו את הרגליים!!!!!!!!!! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל וגם הוספנו עוד ממה שביקש כי פאקינג מגיע לו טיפ 1: תבחרו טל כהן אור, תודו לנו אחר כך. טיפ 2: תציצו בתמונות שלנו, החיוך אומר הכל.