אז אתחיל ואציין שאין דברים כאלה! יחידים במינם! החלטה הכי טובה שעשיתי בחתונה אמיתי מכל הלב!!
מהרגע הראשון בשיחת הטלפון עד הרגע שקיבלנו את החומרים וגם אחרי הכל נעשה בסופר סופר מקצועיות שירותיות והכי חשוב טונות של סבלנות, אמפתיה ורצון שנרגיש מרוצים ב100 אחוז מבלי להתבייש לבקש או לשאול. באמת כבר בשיחת טלפון הבנתי שמדובר בצוות סופר נעים מקצועי וביום החתונה פשוט היה מושלם איתם.
צוות רגיש ואכפתי לאורך כל היום היה כיף מצחיק קליל וכאחת שלא אוהבת להצטלם ובכמעט 80 אחוז מהתמונות לא אוהבת איך שאני יוצאת יצאו חומרים אווווו באמת! התחתנתי ממש עכשיו בגיל 35 רוב החברות שלי אחרי חתונה וכולן פה אחד אמרו לי שהן לא יכולות להסתכל על תמונות שלהן מהחתונה והיה לי כלכך חשוב שזה לא יקרה לי...ואני כלכך שמחה ומאושרת על החומרים וגם שרציתי שינוים קלים הצוות ישר נענה בחיוב והכל בסופר שירותיות וסבלנות.
באמת אין מה לחשוב פעמים! מלבד המקצועיות היה לי חשוב היחסי האישי, הקשבה והרצון שיבינו מה הסגנון והסטייל שלי ושאני אוכל לבטוח בהם וזה לגמרי קרה.
תודה לכם תודה שהייתם חלק מהגשמת חלום ! בכיף מי שרוצה המלצה טלפונית גם :) 054-5403779...
תאריך קבלת השירות: 26/03/2024 אהבתי: יחס אישי מעל ומעבר הטיפ שלי: לבחור את הצוות המדהים הזה!