דף הבית   >   נותני השירות   >   איבטה סטודיו   >   חוות דעת של Ira

חוות דעת על איבטה סטודיו

Ira
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview gallery
מצאתי את הסטודיו של איבטה דרך אינטרנט. לא כל כך ידעתי מה אני רוצה ועברתי כמה חנויות של שמלות כלה, בחלק האיכות היה על הפנים, בחלק השירות היה על הפנים, בחלק גם וגם ובחלק המחירים היו פשוט בשמיים..
מהרגע שנכנסתי לסטודיו של איבטה ידעתי שאני קונה שם שמלה. איזה שירות מקצועי, איזה מקום יפה, איזה אנשים נחמדים.
מהרגע שנכנסתי ישר הסבירו לי איך ומה לעשות, הוציאו שמלות שבהתחלה אהבתי באתר ודוגמאות נוספות למדידה. מדדתי המון שמלות (כמה סבלנות יש לאיבטה :)) , הכל היה כל כך יפה שהיה קשה לבחור את האחת. בחרתי כמה ולא הייתי סגורה, חזרתי למדוד אותם עוד פעם ואז ידעתי מה אני רוצה לערב המושלם שלי. כמובן שתוך בחירה מסובכת איבטה וליליה עזרו לי למדוד ולעשות את השמלה מושלמת.
כמה אפשרויות יש בסטודיו, אפשר לבנות כל שמלה שרוצים, להוסיף להעיף חלקים, מתאימים בול לפי הגוף ולפי רצונות של הכלה.
שמלה שלי תפרו מ - 0. אחרי שתפרו את השמלה לפי המידות שלי, התאימו אותה בול לפי הגוף שלי, חלקים שלא היו לי נוחים שינו, איפו שרציתי שיוסיפו הוסיפו, קיבלתי שמלה מושלמת בדיוק לפי מה שרציתי. לא חלמתי אפילו על תוצאה כזו מושלמת.
איזה צוות מהמם עובד בסטודיו, כולן ממש חמודות, ממש הכפת להן מכל דעה ובקשה, עוזרות בהכל.
ביום החתונה בחרתי להתארגן גם בסטודיו של איבטה, ליליה הייתה מלווה שלי בכל ההתארגנות מהבוקר. היא עשתה את היום הזה מושלם, דאגה לאוכל, שתייה, לכל עזרה אפשרית שהייתי צריכה ולצילומים.
המון תודה לבנות המדהימות של איבטה סטודיו, עזרו לי לבחור שמלת חלום, אין סוף מחמאות עד היום אני מקבלת ממשפחה וחברים, עשו את האירוע מושלם ❤️
תאריך קבלת השירות: 21/04/2024
מחיר: 5,800