את ההמלצה על ליאת קיבלתי מהצלם שלנו, רן שיינברג. הוא תיאר אותה כמקצועית ותקתקנית. מייד נכנסתי לאינסטגרם והתלהבתי מהעבודות שלה. כבר בשיחה הראשונה עם ליאת בטלפון הרגשתי שיש לי עסק עם אישה כלבבי, רגועה, חיובית ומסודרת. לפגישה הפרונטלית הגעתי עם אמא שלי שגם רצתה לסגור איפור ושיער ושתינו יצאנו מרוצות מהשיחה. ליאת הייתה שירותית, קשובה והבינה בדיוק מה כל אחת צריכה. ועכשיו ליום הגדול: ליאת הגיעה בול בזמן שקבענו, עבדה ביעילות, עמדה בלוח הזמנים הצפוף של חתונת שישי צהריים אבל מבלי להתפשר על מקצועיות ותוצאות מדהימות. גם אני וגם אמא נראינו מעולה, האיפור החזיק מעמד גם זיעה של צילומים ביום חם וגם דמעות של אושר. השיער לא זז מילימטר אבל גם לא הרגיש מציק או כבד למרות כמות הסיכות הנכבדת שהייתה לי על הראש. בקיצור, אם אתן רוצות איפור ושיער ברמה הכי גבוהה שיש, טבעי ויפה, תמורה מדהימה למחיר ואישה שהיא קסם, תסגרו עם ליאת...
תאריך קבלת השירות: 19/04/2024 אהבתי: את הוויב של ליאת. את הרצינות אבל גם את היכולת לדבר איתה בחופשיות תוך כדי ההתארגנות ככה שהבוקר עבר בנעימים, כאילו ישבתי לקפה עם חברה טובה.
וכמובן את התוצאה מהממת. מחיר: 3,000 הערות לגבי המחיר: המחיר כולל שיער נסיון, איפור, שיער ואיפור לאמא שלי