התארסנו לפני שנה וקצת וכשהגענו לגן הפקאן בפעם הראשונה לא היה לנו ספק וזה היה מאוד מהיר - ידענו שזה המקום שלנו!
לאורך כל השנה החולפת התהליך מול צוות הגן היה מצוין, מקצועי וברוח כל כך טובה עם אנשים כל כך טובים שגרמו לכל תהליך הפקת האירוע להיות הכי כיף ומרגש שיש!
הרגשנו לאורך כל התהליך שמדובר במקום שמתנהל בצורה הכי טובה והגונה, לא כמו הרבה אולמות אחרים שמורגשים מהם נסיונות עקיצה ושסתם רואים רק את הכסף שלהם מול העיניים (מה גם שמחיר האירוע שלנו היה מאוד מאוד טוב וסביר ובכלל לא מוגזם!!)
רמת ההתעניינות וההתלהבות של צוות הגן בכל שיחה ומפגש איתנו שהתרחשו בכל צעד של ארגון החתונה הייתה כל כך לא מובנת מאליה, והכל התנקז בסופו של דבר ליום האירוע בו הכל פשוט תקתק מושלם ואין אורח אחד שלא עף על המקום!...
תאריך קבלת השירות: 12/04/2024 אהבתי: התחתנו בשישי בצהריים, אין מקום יותר מדהים ויפה ומתאים לטיימינג כזה מגן הפקאן!
הדבר הראשון שכל אורח שנכנס לאירוע אמר לנו (אחרי שהתלהב מאיתנו כמובן ושמח בשמחתנו) היה כמה שהמקום יפה!
לא הפסקנו לקבל מחמאות מהאורחים, אפילו תוך כדי האירוע, על כמה שהמקום יפה וכמה שהאוכל טעים, היו אורחים שאמרו שהם בחיים לא התלהבו מאוכל של אירועים וכאן בגן הפקאן הם עפו בטירוף!
היה לנו מנהל אירוע חיצוני שלנו שהתלווה אלינו עם ניסיון של לא מעט אולמות וגני אירועים, והוא היה בהלם מההתנהלות המקצועית של המקום!
סיימנו את האירוע שלנו באופוריה הכי גדולה שיכולה להיות והתאהבנו במקום, אם היינו יכולים היינו פשוט מתחתנים שם שוב!! מחיר: 330 הערות לגבי המחיר: לא כולל ספקים