דף הבית   >   נותני השירות   >   עדי יום טוב מאפרת ומעצבת שיער   >   חוות דעת של Karin

חוות דעת על עדי יום טוב מאפרת ומעצבת שיער

Karin
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
הכרתי את עדי דרך קורס שלקחתי באייל מקיאז' ומאז עקבתי אחרי העבודות שלה ופשוט אהבתי שהיא יודעת לטפל במלא סגנונות שיער ואיפור סגנונות שונים מעדין לבולט לכל דבר שתרצי.מהשיחה הראשונה ועד לפגישת ניסיון שזה חשוב בטירוף לא לוותר עדי היתה מקסימה , זמינה לכל דבר גם אם חששות, לחצים, גם אם לא ספציפי קשור לשיער איפור.תמיד הרגיעה ונתנה הרגשה שהיא שם בשבילי לכל דבר.אם אתן רוצות איפור מהמם שיער מדהים לא מפסיקה לקבל מחמאות עד היום עדי באמת הבחירה הנכונה.עדי ליוותה אותי כל היום כולל לאולם וגם צילומי גן זריזים היה לנו עדי הצטרפה למרות שלא היתה צריכה היה לה חשוב שאהיה מהממת רגועה ושלא אהיה לחוצה.ההחלטה הכי טובה שקיבלתי.!!!!!!לא חשבתי שאתרגש ברמות כאלה. דמעות תנין של אושר ועדיין... עדי היתה שם בשבילי לכל דקה והייתי צריכה את זה.הצחיקה והרגיעה חיבור מדהים , לא מרגישה כאילו אני הייתי לקוחה אלא קיבלתי חברה לחיים.בסוף ביום שלכן אתן רוצות מישהי שתהיה איתכם כל היום נעימה מקסימה רגישה שתקרא אתכם מעבר לזה שהיא מקצועית בטירוף. עדי נכנסה לי ללב😍❤️ היא פשוט לא עוד מאפרת ומעצבת שיער באמת אדם מדהים עם לב ענק !!!...
אהבתי: השיער והאיפור יצא מהמם בול מה שביקשתי ורציתי. הרגשתי כמו נסיכה👰‍♀️👰‍♀️👰‍♀️👰‍♀️
הערות לגבי המחיר: המחיר היה הוגן ושפוי לחלוטין
טיפ 1: לסגור עם עדי מראש❤️
טיפ 2: פגישת איפור ניסיון מדהים ממקד ובאמת עוזר לקבל תמונה חלקית של מה את רוצה ביום שלך