ואווו ואווו ואווווו איגור!!!!! תסגרו עם איגור איך שיש לכם תאריך לחתונה!!!!! את איגור יצא לי לפגוש בעבודה, הזמינו אותו לצלם אצלנו את העובדים, ולא מתפשרים אצלנו על איכות וידעתי שאם הביאו את איגור אלי לעבודה אז הוא בוודאות מקצוען!!! אין שירות כזה!!! הכל בחן, בשמחה, הכין לנו מסגרת למגנטים בול כמו של ההזמנה, הביא את הרינג שעפו על זה ברחבה, הוציא הרבה מאוד מגנטים. כשדיברתי עם איגור בשיחה הראשונה הוא אמר לי משפט מדהים: ״חשוב לי לצלם כמה שיותר, אני מחלק למעשה כרטיסי ביקור שלי לכל האורחים שלכם״, הוא באמת חילק המון!!!!...
אהבתי: שצילם את כולם כולם כולם לא פסח על אף אחד!! הקדים וממש זרם גם עם הצלמים שלנו עבדו ממש מושלם ביחד.
תמיד זמין, אוהב לתת שירות מחיר: 1,500 הערות לגבי המחיר: לסגור!!!! תוסיפו עוד כמה שקלים לצלם אמיתי הטיפ שלי: אל תתפשרו על צלם מגנטים. תסגרו עם אדם שהוא באמת צלם ולא ״צלם על הדרך״ שעושה בכלל זיקוקים בחופה. זה חשוב! גם מבחינת האיכות של המצלמה וגם מבחינת התמונות עצמן שיוצאות. איגור צילם אותנו גם בסלואו ובחופה וזה כיף לקבל עוד זוית של תמונות כאלו :)