וואו אז מה אפשר להגיד ? הבחירה בדניס הייתה אחת הבחירות הכי טובות שהיו לנו בחתונה !! דניס פשוט מקצוען ברמה עולמית ! מהרגע הראשון בבוקר ועד החלק האחרון באירוע הוא ידע בדיוק מה לצלם ואיך לגרום לכל תמונה להיות מושלמת ! דניס נתן לנו להרגיש הכי בנוח שיש במהלך כל היום ועזר לנו להוריד המון סטרס כשהוא ידע להכווין אותנו איך להצטלם (אני ובעלי לא אנשים שמצטלמים) כדי שיצאו לנו את התמונות הכי טובות שיש !!! חוץ מדניס המדהים הגיעו איתו גם דימה ושי המקסימים והמקצועיים שידעו כמו דניס מה צריך לעשות ואיך להשאיר לנו חיוך אמיתי על הפנים ולא רק בשביל התמונה !!
היה לנו כל כך כיף ומזל שהיה לנו צלם מקצועי שיתפוס כל רגע קטן בשבילנו בזווית הכי טובה ! מי שלא לוקח את דניס פשוט לא מבין איזה טעות הוא עושה !...
תאריך קבלת השירות: 27/02/2024 אהבתי: מאוד אהבנו את הקלילות של דניס ואת הזרימה שלו, הוא ידע לקחת את הרעיונות שלנו ולהעלות אותם 10 רמות למעלה וגם כשלא חשבנו על משהו הוא פשוט יודע כל דבר שצריך לעשות ומעבר ! פשוט לתת למקצוען לעשות את שלו ואתם לא תתחרטו!