לצליל פניתי עשרה חודשים לפני החתונה, בשיחה סיפרתי לצליל שיש לי קרחת ואני עוד לא יודעת כמה שיער יצמח ומה נוכל לעשות איתו. צליל עם הלב הגדול שלה הרגיעה אותי ואמרה לי שיש עוד זמן ושאנחנו ביחד נעשה את מה שיתאים, שיגרום לי להרגיש בנוח עם מה שיש. השיחה הראשונה הרגיעה אותי, הרגשתי שאני לא לבד וזה היה לי הדבר הכי חשוב בספקים שלי- שיהיו רגישים למצב ויגרמו לי להרגיש שהם יחד איתי- צליל עשתה זאת ובגדול❤️...
אהבתי: צליל מתאימה את האיפור לכלה, נותנת טיפים ועצות ועוזרת לבחור מה שבדיוק יתאים ויחמיא לכלה מתוך החלום שלנו הכלות. במהלך היום החשוב הזה שלי הרגשתי שצליל היא כמו עוד מלווה שלי- היא דאגה לי, הזכירה לאכול ולשתות, היו רגעים שרציתי רגע לצאת לנשום ולהוריד רגע לחץ והיא פשוט תכננה את הזמנים ככה שיהיה לי גם זמן לעצמי ועדין אהיה מוכנה בזמן.
האווירה עם צליל הייתה כלכך חשובה ביום הזה, אם הייתי מתחתנת שוב, צליל הראשונה שהייתי סוגרת איתה! הטיפ שלי: לבחור ספק שיש איתו חיבור, זה כל כך חשוב! זה משנה לגמרי את החוויה ביום החשוב הזה❤️