דף הבית   >   נותני השירות   >   הגבעה   >   חוות דעת של perach

חוות דעת על הגבעה

perach
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
וואו מאיפה להתחיל בכלל? מהרגע הראשון שנכנסתי לגבעה ידעתי ששם אני אתחתן. עוד הרבה לפני ההצעה! איך לא? המקום הזה פשוט קסום, בין אם זה בנראות או באנרגיות שיש שם. הריח. האוכל. הצוות. הכל קסם לי כשהייתי שם באירוע פעם ראשונה. כשהגיע הרגע לבחור מקום להתחתן לא יכולתי לבחור מקום אחר. אין מה לדבר, לדעתי זה המקום הכי יפה בארץ. עם הצוות הכי הכי הכי קשוב, תקתקן, אוהב, מחבק, מכיל ובאמת אנשים שנכנסו לנו ללב. בהתחלה תכננו להתחתן ב.2.1123 ובגלל המלחמה היינו חייבים לדחות את החתונה. לאחר מיליון התייעצויות עם הצוות בגבעה שלא עזבו אותנו לרגע ודאגו שנהיה מרוצים מכל החלטה. החלטנו להעביר את החתונה למוצאי שבת (שיאמר לזכות הגבעה שהם פתחו במיוחד לזוגות של המלחמה את האופציה הזאת!)
מהרגע שהחלטנו שהחתונה תהיה ב2.3.24 הדברים רצו.
מההתחלה היה לנו חשוב להיות בסביבת אנשים שהם עובדים עם הלב וזה הדבר שהכי בולט מבחינתי בגבעה.
כולם כולל כולם עובדים שם מהלב אמיתי ורוצים אך ורק לטובת הזוג.
המפיק שלנו היה תומר (תומי) הנסיך עולם שהתאהבנו בו ברמות והוא באמת הפך להיות חבר שלנו! (איך לא כשעובדים מהלב) תומי היה יד ימיני לאורך כל הדרך.
לא לקחנו מפיק חיצוני כי לא הרגשתי צורך בכלל!!!
לא מעט אנשים שאלו אותי על זה אבל באמת אני לא רואה לנכון צורך, הגבעה לא סתם מצוותת לכל זוג מפיק אישי זה באמת הופך את החוויה לאחרת, במיוחד כשמדובר באנשים מדהימים באמת כל מפיק שדיברנו איתו בגבעה אפילו סתם שלום שלום רואים שהם עובדים שם לא רק לשם העבודה.
מי שמתלבט שפשוט ילך לראות - אין לי איך להסביר יותר במילים!
תומי הלב הענק עשה ה-כ-ל והרבה מעבר ונתן לי הרבה שקט. עזר לי לקבל החלטות וחשב איתי יחד מה אנחנו רוצים או מה עדיף לנו. וביום החתונה באמת לא פנה אלי מרוב שהכל היה מסודר ומאורגן!
(ברמה שהוא ארז לנו אוכל הביתה שיהיה לנו מה לאכול כשנגיע שבורים אחרי החתונה)
אני באמת חושבת שלא יכולנו לבחור יותר טוב. כל מי שהיה בחתונה לא מפסיק לדבר, לשבח ולספר לנו את כל מה שהתרחש שם (אנחנו כמובן לא היינו מספיק בהכרה לראות חחח) וזה הכי משמח בעולם. עם יד על הלב אין המלצה יותר חמה מהגבעה מבחינתי.
תאריך קבלת השירות: 02/03/2024
אהבתי: הכל! כל איש מקצוע שקשור לגבעה עבר איתנו על כל מה שקשור אליו ועשינו תיאום ציפיות לכל דבר. היינו הכי רגועים בעולם והרגשנו שאנחנו באים רק ליהנות. זה היה לי חשוב שנהיה מוקפים בצוות כזה וכך היה.
מחיר: 395
הערות לגבי המחיר: יום שבת
טיפ 1: לבחור מהלב! לבחור ספקים ואנשים כחברים לפני הכל. לי היה חשוב לבחור כאלה שאני מסוגלת לשבת איתם לקפה ולדבר בלי קשר לחתונה כי ככה החיבור הוא נכון.
טיפ 2: לסמוך על מי שצריך לסמוך - לא סתם לכל אחד יש מקצוע וזאת העבודה שלו
טיפ 3: להקשיב לבעלי המקצוע ולטיפים שלהם! אל תבואו עם דעות קדומות, קודם תקשיבו מה יש להם להגיד ואחרי זה תחליטו מה אתם רוצים
טיפ 4: ליהנות!!!!
הגבעה