אין ספק שבית מלצט הוא מבין הגני אירועים הכי יפים בארץ וכל כך שמחנו למצוא מקום שגם נראה טוב ואז עוד איכשהו עובד לנו מבחינת מחיר. כשסגרנו הייתה לנו הרגשה מעולה וכבר ציפינו בהתרגשות. לפני החתונה ובזמן האירוע היום מקרים שבחינתנו היו מוגזמים ומקווים מאוד שהמקום יקח לתשומת ליבו את ההערות האלו.
אוכל - כשדיבנרנו אם השף לגבי האוכל קלטנו שהוא ממש מבין את הוויב שלנו וכן היה הרגשה של נחונות אבל לאחר שפנינו אליו לשנות קצת והלכניס מנות אחרות לא היה מענה בכלל והיינו צריכים לפנות למפיקת אירועים. בנוסף לזה השף בכלל לא היה באירוע שלנו ושמנו לב שהיו מנות שביקשנו ולא היו. בנוסף שמו לנו צורוס בקינוחים (שבכלל לא ביקשנו וגם לא טעמנו לפני) אבל הוא ממש לא היה מוצלח ולא אכיל. סהכ - האורחים היו מרוצים ולא היה תלונות ואמרו שהאוכל היה מצויין.
הבר- לצערי אין לי שום דבר טוב להגיד.. כשהיינו בטעימות שאלנו את מנהל הבר כמה יעלה להוסיף בר קוקטליים והוא פשוט ענה לנו ״לא אתם לא רוצים את זה, זה יקר מידי״.. לכו תבינו חח והנורא מכל! האבא של החתן כנראה שם אלכוהול בבר (לא הבאנו אלכוהול בעצמנו). מנהל הבר בר פנה לבעלי באמצע האירוע ובזמן שאנחנו יוצאים לצילומי משפחות וביקש ממנו 400 שקל דמי חליצה בזמן שבעלי לא יודע בכלל על מה מדובר ולא מודע ששמו אלכוהול בבר. אחרי זה הוא ביקש ממנו לעזוב אותו כרגע ולפנות לאחד החברים/משפחה שיטפלו בזה כי כרגע הוא לא במצב של לדאוג לזה. המנהל בר פשוט התעלם ממנו ואמר לו ״תראי איך הבר יפה איך עשיתי לך , רק תביא לי 400 שקל ונסגור את זה״. פשוט בעלי קרה לאחד החברים שיביא לו 400 שקל ושיעזוב אותו בשקט. פשוט מזעזע ולא מקצועי בשום צורה וגם עיקב אותנו בזמנים שגם ככה היו לחוצים באותו יום....
אהבתי: קודם כל אגיד שמאי המפיקת אירועים שלנו פשוט הרימה לנו באירוע ברמות. היא הייתה פשוט מדהימה ומקצועית ברמות ועשתה לנו את האירוע פשוט מושלם! הייתה על הסדר והארגון של האירוע בצורה מטורפת ודאגה לכל דבר בלי שנצטרך לבקש.
המקום עצמו היה וואו - לא הפסקנו לקבל מחמאות על כמה שהמקום יפה ושטבע משגע.