אין לי מילים. לא יכולתי לבקש DJ יותר טוב מהדר ישראל! בן אדם מקצועי, סובלני, מצחיק, ועם ניסיון עשיר של שנים בתחום! ממליץ בחום לכל מי שמחפש DJ לאירועים! הדר קיבל אותנו בידיים טובות אליו למשרד, ישבנו צחקנו וזכינו לקבל שירות מהסרטים. יש להדר סטים שלמים בכל השפות, הוא ענייני מאוד ויודע להגיע לתכלס של הדברים בכל מה שקשור לתקשורת מול הקהל, להרים את האווירה והכי חשוב לשמח בענק! הדר גם עשה לנו לא מעט תמונות מהזווית DJ שלו ברמה מאוד מקצועית. האורחים/מוזמנים לא הפסיקו לדבר על המוזיקה המטורפת והסטים/מיקסים שהוא התאים לאירוע. הייתה לנו חתונה מעורבת תרבויות רוסית עברית אפילו לא מעט שירים דתיים לפי בקשה, וגם שירים בערבית. פשוט תותח על! מומלץ בחום....
תאריך קבלת השירות: 06/03/2024 אהבתי: אחלה חוש הומור, זורם וקליל. עם ידע עשיר במוזיקה וכל הזמן מעדכן את מאגר הסטים שלו במוזיקה עדכנית ואיכותית וגם מכל הזמנים. אהבתי מאוד את האתר המסודר והמקצועי שלו, שווה לבקר ולהסתכל במבחר השירים שיש לו שם
מעבר לזה - אהבתי שהוא הדריך אותנו לקראת החופה לפני ואחרי מה לעשות מה כדאי מה מומלץ, נתן טיפים ופשוט היה DJ גדול מהחיים! מחיר: 4,800 הערות לגבי המחיר: מחיר מצוין הטיפ שלי: המסר פה ברור חד וחלק, DJ הדר ישראל - בחירת השנה, תודו לי אחרי זה 😄