לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל, אבל לכל מי שקורא את הביקורת הזו ומתלבט, אני מציעה להפסיק לחפש ולשריין את לב כצלם שלכם באירוע.
הכל התחיל כשחיפשתי צלם לחתונה וביקשתי המלצה.. קיבלתי כמה שמות וברגע שראיתי את העבודות של לב ידעתי שמצאנו את הצלם שלנו. נתחיל בתמונות הכל כך מיוחדות שאי אפשר לפספס בשניה שרואים את העבודות שלו והן בגדול מדברות בעד עצמן.
קבענו עם לב פגישה והוא פשוט הצליח לנו להתאהב בו אפילו יותר. מעבר לזה שהוא צלם מקצוען ומוכשר ברמות לא הגיוניות, הוא אדם עם לב ענק וחם, מצחיק בטירוף, והכי חשוב- הצליח לגרום אנשים שלא רגילים למצלמה, להרגיש הכי בנוח להצטלם ולהרגיש הכי יפים ופוטוגניים בעולם. כל הסיטואציה הרגישה כל כך טבעית ולא מאולצת והכל מורגש וניכר גם בתמונות.
לאורך כל היום לב, סידני ואנדראה הצלם וידאו נתנו לנו אוירה טובה, זורמת וכיפית. אפילו שממש לפני החופה הייתה לנו סיטואציה מלחיצה והיו לנו אזעקות, לב והצוות שלו שימחו אותנו, שרו איתנו במקלט והמשיכו עם האווירה הטובה והחיובית. אין לי מספיק מילים להמליץ על לב ועל הצוות המדהים שלו, הצלחנו לקבל הצצה לכמה תמונות של היום הזה ואנחנו מחכים לראות את יתר התמונות.
ממליצה לחסוך זמן יקר בהתלבטות ופשוט לסגור עם הצלם הכי מדהים ומיוחד שיש!!!
בנוסף להכל חשוב לנו להוסיף שהחתונה שלנו נדחתה בעקבות המלחמה ולב היה הכי מדהים ורגיש שיש עם הזזת התאריך:) כיף לדעת שיש ספקים שמוכנים להתגמש ועושים את זה ברגישות ובוייב הכי טוב שיש!!!
לב אוהבים אותך מאוד! אין עליך ❤️❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 29/01/2024