דף הבית   >   נותני השירות   >   ברגש-רן שיינברגר צלם   >   חוות דעת של תומר ורד

חוות דעת על ברגש-רן שיינברגר צלם

תומר ורד
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview gallery
מה לא נאמר על רן??כבר שנים שכדי ג׳יי פעיל בעולם החתונות אני חופר לכל הזוגות שלי על רןאותו הצלם שהכרתי לפני שנים באירוע ומאז התאהבתי!לך תסביר לאנשים את הקסם.אי אפשר להסביר!פשוט להכיר ולהתאהב!בעוד רוב הצלמים מופנמים, רן מגיע עם שמחת חיים וגורם לך להרגיש הכי בנוח מול המצלמה!איך אני יודע?אמנם רן לא צילם אותי בחתונתי, כי עדיין לא הכרנו, אבל הוא עשה סשן צילומים קצר לי ולמשפחתי.הגענו אליו עצבניים אחרי פקקים אינסופיים בכבישים ובשניה הוא גרם לנו לשכח מהכל ופשוט לעשות איתו כיף אחד גדול!כמעט ושכחנו שיש לו מצלמה ביד!מה שרן הצליח להוציא מאיתנו בשעה, צלמים אחרים לא היו מוציאים בשבועיים!!!כי אין מה לעשות, המצלמה מצלמת מה שיש ואם אתה נהנה, אז רואים את זה ואם אתה מופנם ומרגיש לא בנוח או לא טבעי, אז גם את זה יראו ולא משנה כמה פוטושופ תעשה לתמונות.לאחר כמה שנים רן צילם את אשתי ואותי לכבוד יום הנישואין שלנו ושוב ההסטוריה חזרה על עצמה.כל האנרגיות והשמחה של רן נמצאות בתוך תמונות הזוגיות שלנו. אושר אחד גדול!מאז כל פעם שיש לנו אירוע משפחתי, אשתי שהיא גם המפקדת שלי, מבקשת ממני תסגור עם רן!כך שאם אתם רוצים איש מקצוע איכותי, רגיש, מקסים ומצחיק בטירוף שיגרום לכל היום שלכם לחוויה אחת גדולה, נראה לי שהבנתם כבר שאתם במקום הנכון!רן אח יקר אני מת עליך, מת על העבודה איתך, מת על החברות איתך, מת עליך!!!...
אהבתי: מה שאני הכי אוהב ברן זה את היושר שלו. בעוד צלמים אחרים נוטים להיעלם בשעות המאוחרות, רן לא סומך על אף צלם ב׳ שיעשה את העבודה במקומו ותמיד שאנחנו בחתונות הוא ואני האחרונים להשאר עם הזוג והמנקים של האולם.
הערות לגבי המחיר: התמורה מעל ומעבר למה שמשלמים!
הטיפ שלי: אם יש לכם דברים שחשובים לכם או רגישיויות מיוחדות בכל הקשור לנושא הצילום או בכלל, תגידו לרן ואל תשמרו בבטן. הוא אחלה של בן אדם ואחלה צלם אבל הוא לא טלפתי חחחההה תהיו בטוחים שהוא יתייחס לכל דבר שחשוב לכם!
ברגש-רן שיינברגר צלם
השאירו פרטים ונחזור אליכם: