התארסנו שבוע לפני שהתחלנו לברר על אולמות, בפועל היו לי המון רעיונות, אבל רציתי חתונה מאוד ספציפית, במקום קטן יחסית, אוכל טעים, ועיצוב כפרי ואינטימי. רצינו מקום עם חניה בשפע ובמרכז הארץ.
הלכנו לקדם וקבענו פגישה עם עוד 4 אולמות באותו היום, התאהבנו בקדם מהרגע הראשון ושום אולם לא השתווה לו מהרגע שראינו אותו.
גם קרוב לבית (כמעט מכל כיוון במרכז במרחק 20 דק ואין פקקים), גם המוןן חניה
ובנוסף הצוות היה לצידנו בכל שאלה, בקשה, טענה, תמיד היה מענה.
אני מבטיחה לכם שאני בעצמי לא מצליחה להבין איך כל הצוות נשאר נחמד עם בריידזילות כמו שאני הייתי.
בכל מקרה, הגיע יום האירוע, והכל דפק כמו שעון !!! הסרנו אחריות לחלוטין, הצלמים הכירו לוקיישנים מושלמים מסביב לאולם (האולם בין קיבוצים) והצילומים מדהימים. מבחינת האולם, דאגו לנו והביאו לנו משקאות ואוכל לחדר חתן כלה, הספקים שלנו גולם מצאו את עצמם, השף הפציץ באוכל והוציאו מנות מדהימות!! אין בן אדם אחד שלא בא אלינו ואמר שהוא נהנה מהאוכל כמו שלא נהנה הרבה זמן !
פלוס נוסף וחשוב מאד, קדם אפשרו לנו לגמרי לעצב את החופה והשולחנות כאוות נפשנו,
היינו מרוצים מההתנהלות מול קדם ומול הצוות, לגמרי ממליצים !...
תאריך קבלת השירות: 30/08/2023 אהבתי: את ההתנהלות, והזמינות של האולם לכלל השאלות הטיפ שלי: לקרוא את החוזה ולהבין את הסעיפים, לשאול אל הצוות לגבי כל דבר, בקדם בטוח יענו על הכל