מה ניתן עוד להגיד, המקום הזה פשוט קסום. ראשית אגיד שהמקום עצמו פשוט מרהיב ביופיו וקיבלנו ערימות של מחמאות על כמה הגן מרשים, מטופח ויפה.
יצרנו קשר עם שיר המקסימה שתיאמה לנו פגישת מכירה עם מולי. בשיחת המכירה מולי דאג לעבור איתנו על הכל עד הפרטים הקטנים, ניסה להתגמש איפה שניתן והתאים את האירוע לרצונות שלנו בצורה נעימה וחלקה. מולי היה מקצועי מאוד, והקפיד ללוות אותנו ולשאול לשלומנו גם לאחר חתימת החוזה כאשר חלקו בתהליך הסתיים.
קייטרינג "עץ השדה" היה מושלם, החל מיום הטעימות ועד ערב האירוע עצמו. האוכל היה ברמה הכי גבוהה שאכלתי בכל אולם אירועים בו הייתי בארץ, אנשי הצוות כולם היו נעימים ואדיבים מאוד, והיה לנו מגוון רחב של אופציות לבחור מהן.
תומר המנהל אירוע היה פשוט נפלא, החל מהפגישה הראשונה במשרד בה הוא דאג לעבור איתנו על כל פרט בחתונה שלנו, הקשיב לבקשות אישיות שיש לנו ושם עליהן דגש עד רגע האירוע עצמו. אנחנו הבאנו מפיקה חיצונית (בשביל צריכים אישיים שלנו) ושניהם הסתדרו יחד מעולה. תומר השרה בי המון ביטחון ביום האירוע עצמו, ויכולתי לסמוך עליו בעיניים עצומות שהאירוע שלנו יתקיים ברמה הגבוהה ביותר.
על הבר השארתי ביקורת בנפרד, אבל אציין שוב לטובה את יובל הבעלים שעשה עבודה מעולה, האלכוהול והברמנים היו ברמה הגבוהה ביותר וקיבלתי המון מחמאות מהאורחים.
ה"גבעה" הוא גן אירועים מספר #1 בארץ לדעתי, ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו. מאחל לעצמי לחזור לשם לאירועים של חברים בעתיד :)...