ראשית, חשוב לי להגיד שלהרבה זוגות מפיק חיצוני זה נראה כהוצאה מיותרת, ובתור אחת שיודעת להפיק אופציות מורכבות (אומנם בתחומים אחרים, אבל עם ניסיון ומסוגלות) אני אומרת בלב שלם - אורי פס הוא האדם שיהפוך את החתונה שלכם למושלמת!
אמנם אני מכירה את אורי שנים רבות, אבל יפעת צור חברתי הקרובה והטובה ביותר, שעובדת בתעשיית החתונות, המליצה לי שזה הדבר הנכון לעשות. ובאחרית דבר זה הטיפ החשוב ביותר שאני יכולה לתת לזוג שעומד להתחתן.
אורי פשוט מקצוען. הוא יודע את העבודה לפרטים, ושומר על איכות ודיוק בלתי מתפשרת בשביל הזוגות שלו. הוא ידאג לכם לאולם שיתאים לכם, יסגור לכם את המחיר הטוב ביותר בשוק, יביא את הספקים הטובים ביותר במחיר שיתאים לכם ויענה על כל שאלה, תהיה ובקשה בזמינות גבוהה.
בהמלצת אורי הלכנו לראות את הג'ונה (האולם בו התחתנו), קבלנו הצעה לתאריך בתווך 5 שבועות כדי שנוכל להתחתן בשקיעה. אורי סגר לנו בגדול את החתונה ב-3 שעות. הביא את הספקים שיהיו מדויקים לנו.
ביום האירוע אורי וספיר נצחו על האופרציה, הכל פשוט תקתק, היה בדיוק אבל בדיוק כמו שרציתי והאירוע פשוט זרם, והיה כל כך כיף ומרגש. אורי וספיר יודעים לפרק את כל אתגרי יום החתונה, נמצאים בפרטים הקטנים ופשוט עשו לנו אירוע מהאגדות.
אוהבים וממליצים בחום רב מכל הלב!!!...
תאריך קבלת השירות: 23/08/2023 אהבתי: אורי דואג לאיכות בלתי מתפשרת בכל היבט,
והמחיר מחזיר את עצמו בקלות. הטיפ שלי: לקחת את אורי!!!