וואו מאיפה להתחיל, לי תמיד היה חלום להתחתן מול הים ואחרי ההצעה כשהתחלתי לעשות סקר שוק גיליתי שזה חלום מאוד מאוד יקר. בסופו של דבר הגדלתי את החיפוש למקומות נוספים שלא סמוכים לים וראינו סך הכל 5 מקומות. מהרגע שדרכנו ב5.91 כבר ידענו שנתחתן שם. היופי של המקום לא משתווה לאף אולם באיזור, החום והיחס האוהב שקיבלנו מהרגע הראשון - ישר הרגשנו בבית! לאורך כל התהליך ועד ליום האירוע עצמו קיבלנו יחס חם ומענה מהיר ואין ספק שהשירות מדהים. אין ספור מחמאות על האוכל - שהוא מטורף והכל טעים ברמות מהבופה ועד לקינוחים שחלק מהאורחים הלכו לוודא שהם באמת פרווה כי היו כלכך טעימים! לא הייתי משנה שום דבר בחווית החתונה שלי והרבה בזכות ערן, שרון, סער וכל צוות האולם....
תאריך קבלת השירות: 08/08/2023 אהבתי: את הצוות המסור - ערן, שרון סער בן ויהושוע שנתנו לנו יחס חם ואת התחושה שיש על מי לסמוך, דיברו בגובה העיניים ולימדו אותנו מהניסיון שלהם. מילה אידית לסער שהוא באמת המנהל אירוע הכי טוב שקיים (חברה שהתחתנה בעצמה וליוותה כבר 5 חברות תעיד), אין כמוהו!
את העיצוב של המקום - באמת שקיבלנו מחמאות אפילו על השירותים!
האוכל - חד משמעית לוקח כל אולם אחר, הכל טעים וטרי ואסתטי! מחיר: 375 הערות לגבי המחיר: חתונת בזק - סגרנו מעכשיו לעכשיו והמחיר בהתאם טיפ 1: לשחרר ולהנות, אני לא קיבלתי שום החלטה ביום האירוע כי סמכתי על הצוות באופן מלא והם עשו הכל בדיוק כמו שאני הייתי עושה. טיפ 2: לא צריך שנה כדי לארגן חתונה, אנחנו סגרנו חודשיים לפני ולא הרגשתי צורך בעוד זמן, הכל בגישה!